6rib ribeye
- Gesneden van Belgisch Dikbil rund
- Mals en mooi gemarmerd
- Geen preventieve medicatie
- Ideaal voor in de vriezer



Onze Ribeye wordt gesneden aan de voorkant van de rug van het rund.
Voor echte vleeseters met honger! 8,5-9,5 kg Ribeye aan een stuk! Ideaal als je een voorraad wilt aanleggen in de vriezer of wanneer je een (bijzonder groot) gezelschap op bezoek krijgt.
Ribeye van Belgisch Dikbil
Het Belgisch witblauwras is in 1973 officieel erkend toen het ras in twee type's werd opgesplitst: het vleestype en het dubbeldoeltype. Het vleestype is een dikbilrund met een overmatige spierontwikkeling. Om de raszuiverheid te garanderen, wordt er aan geboorteregistratie gedaan. Zo moet het rund minimaal 75 procent raszuiver zijn om als echte Belgische wit blauw dikbil te worden verkocht.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
6rib ribeye Herkomst
Reviews
-
Heerlijk stuk vleesPrachtig mooi stuk vlees, en lekker mals.
Gepost op
-
hoe voedt je een feestje?Voor een jaarlijks feest met ongeveer 30 mensen deze keer de 6rib ribeye meegenomen. Ik heb er 6 dikke steaks van gesneden en deze verdeeld over 2 dagen op de BBQ gelegd. Fantastische kwaliteit vlees, gevraagd om hem vers te leveren, dat was uiteraard geen probleem. Top service en top vlees, gaan we volgend jaar zeker weer doen!
Gepost op