6rib ribeye

Waardering:
100% of 100
Vanaf 175, 00 Normale prijs 200, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Gesneden van Belgisch Dikbil rund
  • Mals en mooi gemarmerd
  • Geen preventieve medicatie
  • Ideaal voor in de vriezer
Bevroren
Vers geleverd
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Vleesversnijding
Ribeye van de koe

Onze Ribeye wordt gesneden aan de voorkant van de rug van het rund.

Voor echte vleeseters met honger! 8,5-9,5 kg Ribeye aan een stuk! Ideaal als je een voorraad wilt aanleggen in de vriezer of wanneer je een (bijzonder groot) gezelschap op bezoek krijgt.

Ribeye van Belgisch Dikbil

Het Belgisch witblauwras is in 1973 officieel erkend toen het ras in twee type's werd opgesplitst: het vleestype en het dubbeldoeltype. Het vleestype is een dikbilrund met een overmatige spierontwikkeling. Om de raszuiverheid te garanderen, wordt er aan geboorteregistratie gedaan. Zo moet het rund minimaal 75 procent raszuiver zijn om als echte Belgische wit blauw dikbil te worden verkocht.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

6rib ribeye Herkomst

Rassen
Belgisch Dikbil
Land
Nederland

Reviews

Klantenreviews
  1. hoe voedt je een feestje?
    Rating
    100%
    Voor een jaarlijks feest met ongeveer 30 mensen deze keer de 6rib ribeye meegenomen. Ik heb er 6 dikke steaks van gesneden en deze verdeeld over 2 dagen op de BBQ gelegd. Fantastische kwaliteit vlees, gevraagd om hem vers te leveren, dat was uiteraard geen probleem. Top service en top vlees, gaan we volgend jaar zeker weer doen!

    Gereviewd door

    Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:6rib ribeye
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk