Bavette
- Natuurlijke marmering en fijn van structuur
- Gesneden van het Black Angus ras
- Gefokt op kleinschalige boerderijen
- Hoog in vitamine A, E en Omega-3 vetzuren




Onze bavette wordt gesneden uit de flank van de koe
De bavette, ook wel flank steak genoemd, is afkomstig uit de flank van een rund. De flank is een stuk werkvlees dat zich aan de onderzijde van het rund bevindt. Omdat dit stukje hard heeft gewerkt is het erg grof van structuur, maar heeft het een uitgesproken vlezige smaak. Door de grove structuur is het zaak dat de bavette dwars op de draad gesneden wordt, zo kunt u genieten van een heerlijk stukje malse biefstuk.
Bavette gesneden in eigen slagerij
De bavette is jarenlang een onderbelicht stukje vlees geweest. Toch is het wanneer je hem goed bereid een heerlijke biefstuk met bijzondere smaak. Ook in de horeca is de bavette bezig aan een opmars. Zo leveren wij verschillende strandpaviljoens aan de Nederlandse kust onze bavette die ze voor verschillende soorten gerechten gebruiken. De kans is dus groot dat je zonder het te weten in het verleden al kennis hebt mogen maken met dit prachtige stukje vlees. Zoals bij al onze producten wordt de bavette door onze eigen slagers geinspecteerd en gesneden. Het is vlees van hoge kwaliteit en veiligheid. Zo heeft onze bavette geen onnodige medicatie zoals hormonen en antibiotica ontvangen en voldoet onze slagerij aan alle europese veiligheidsnormen. Zo krijg je niet alleen een heel smakelijk stiukje vlees op het bord maar ook een die van kwalitatief hoogstaand niveau is.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
Ook topchefs werken graag met onze producten
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
Wij werken met lokale boeren
Bavette Herkomst
Reviews