Bavette

19, 95
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Natuurlijke marmering en fijn van structuur
  • Gesneden van het Black Angus ras
  • Gefokt op kleinschalige boerderijen
  • Hoog in vitamine A, E en Omega-3 vetzuren
Bevroren
Vers geleverd
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten
Vleesversnijding
Bavette van de koe

Onze bavette wordt gesneden uit de flank van de koe

De bavette, ook wel flank steak genoemd, is afkomstig uit de flank van een rund. De flank is een stuk werkvlees dat zich aan de onderzijde van het rund bevindt. Omdat dit stukje hard heeft gewerkt is het erg grof van structuur, maar heeft het een uitgesproken vlezige smaak. Door de grove structuur is het zaak dat de bavette dwars op de draad gesneden wordt, zo kunt u genieten van een heerlijk stukje malse biefstuk.

Bavette gesneden in eigen slagerij

De bavette is jarenlang een onderbelicht stukje vlees geweest. Toch is het wanneer je hem goed bereid een heerlijke biefstuk met bijzondere smaak. Ook in de horeca is de bavette bezig aan een opmars. Zo leveren wij verschillende strandpaviljoens aan de Nederlandse kust onze bavette die ze voor verschillende soorten gerechten gebruiken. De kans is dus groot dat je zonder het te weten in het verleden al kennis hebt mogen maken met dit prachtige stukje vlees. Zoals bij al onze producten wordt de bavette door onze eigen slagers geinspecteerd en gesneden. Het is vlees van hoge kwaliteit en veiligheid. Zo heeft onze bavette geen onnodige medicatie zoals hormonen en antibiotica ontvangen en voldoet onze slagerij aan alle europese veiligheidsnormen. Zo krijg je niet alleen een heel smakelijk stiukje vlees op het bord maar ook een die van kwalitatief hoogstaand niveau is.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Bavette Herkomst

Rassen
Black Angus
Land
Ierland
Streek
Cork County
Herkomst

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bavette
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk