Bavette steak Grain fed 120 days

Waardering:
100% of 100
9, 30
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Van Noord Amerikaanse boeren
  • Minimaal 120 dagen graan gevoerd
  • Raszuivere Angus- en Hereford runderen
  • Fantastische marmering en bijzonder mals
Vers geleverd
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten

De bavette, ook wel flank steak genoemd, is afkomstig uit de flank van een rund. De flank is een stuk werkvlees dat zich aan de onderzijde van het rund bevindt. Omdat dit stukje hard heeft gewerkt is het erg grof van structuur, maar heeft het een uitgesproken vlezige smaak. Door de grove structuur is het zaak dat de bavette dwars op de draad gesneden wordt, zo kunt u genieten van een heerlijk stukje malse bavette.

USA 120 dagen graan gevoerd

120 dagen graangevoerd rundvlees uit Noord Amerika staat bekend om zijn premium kwaliteit en uitgesproken smaak. Wanneer je bij een van de strandpaviljoens aan de Noordwijkse kust een bavette hebt gegeten dan is de kans groot dat hij uit onze slagerij afkomstig was.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Bavette steak Grain fed 120 days Herkomst

Boer
US Meat Export Federation
Rassen
Hereford
Land
Verenigde staten
Streek
Noord Amerika
Description

USA Meat Export federation uit Denver is de Branche organisatie die de lokale boeren helpt met exporteren van hun premium grain fed producten.

Reviews

Klantenreviews
  1. Vers bezorgd
    Rating
    100%
    Dit vlees is snel bezorgd en smaakte goed

    Gereviewd door

    Gepost op

  2. Very good
    Rating
    100%
    High recommend

    Gereviewd door

    Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bavette steak Grain fed 120 days
Uw waardering
Duurzaam en veilig
  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord

Keurmerken en onderscheidingen

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze iuitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten


Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk