Bavette steak Grain fed 120 days
- Van Noord Amerikaanse boeren
- 120 dagen graan gevoerd
- raszuivere Angus- en Hereford runderen
- fantastische marmering en bijzonder mals


De bavette, ook wel flank steak genoemd, is afkomstig uit de flank van een rund. De flank is een stuk werkvlees dat zich aan de onderzijde van het rund bevindt. Omdat dit stukje hard heeft gewerkt is het erg grof van structuur, maar heeft het een uitgesproken vlezige smaak. Door de grove structuur is het zaak dat de bavette dwars op de draad gesneden wordt, zo kunt u genieten van een heerlijk stukje malse bavette.
USA 120 dagen graan gevoerd
120 dagen graangevoerd rundvlees uit Noord Amerika staat bekend om zijn premium kwaliteit en uitgesproken smaak. Wanneer je bij een van de strandpaviljoens aan de Noordwijkse kust een bavette hebt gegeten dan is de kans groot dat hij uit onze slagerij afkomstig was.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
Ook topchefs werken graag met onze producten
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
Wij werken met lokale boeren
Bavette steak Grain fed 120 days Herkomst
USA Meat Export federation uit Denver is de Branche organisatie die de lokale boeren helpt met exporteren van hun premium grain fed producten.
Reviews
-
Vers bezorgdDit vlees is snel bezorgd en smaakte goed
Gepost op
-
Very goodHigh recommend
Gepost op