BBQ Vlees

BBQ Vlees

Nederland is zich steeds meer aan het ontwikkelen tot een echt BBQ land. Werd de barbecue vroeger pas ontstoken zodra het warme weer doorbrak, tegenwoordig wordt er in Nederland het hele jaar door fanatiek gebarbecued. Het is voor velen een verregaande hobby geworden die verder reikt dan alleen een volle buik. Bij een serieuze hobby horen serieuze producten! Daarom biedt Bollensteak.nl kwaliteitsvlees aan voor de echte fijnproevers die geen genoegen nemen met het vleesassortiment van de plaatselijke supermarkt. Het BBQ vlees assortiment van Bollensteak.nl biedt voor ieder wat wils: van heerlijke burgers van uitzonderlijke rassen tot hele rib roasts voor de echte fanaten!

bbq vlees soorten

Wij hebben een breed assortiment aan rund, varken, lams, kalfs, kip en zelfs wild, rund en gevogelte. Al onze bbq vlees soorten worden gesneden in onze eigen uitbeenderij. Onze uitbeenderij voldoet aan de strengste normen gesteld vanuit de EU en wordt regelmatig gecontroleerd om de veiligheid en kwaliteit van onze producten te blijven waarborgen. Naast de wat meer ‘standaard’ bbq vlees soorten kijken wij ook continu hoe wij ons assortiment uit kunnen breiden met smaakvolle en verrassende nieuwe vlees soorten. Zo zijn wij erg trots op onze Iberico spareribs, onze wagyu picanha en ons ruime aanbod aan dubbeldoel vlees. Verantwoord, lokaal hollands vlees dat qua smaak niet onder doet voor de bekende buitenlandse rassen. Welk bbq vlees je ook wilt bestellen, wij zorgen ervoor dat het bij je thuis bezorgt wordt en je volgende bbq een groot succes wordt.

bbq vlees online

Wil je echter iets bijzonders op tafel zetten zoals een smakelijke t-bone, cote de boeuf of picanha dan kan je ook overwegen om je bbq vlees online te bestellen bij een kwaliteis slager zoals Bollensteak. Het bbq vlees dat je online bestelt , en wat vaak een wat grotere bestelling is brengen wij tot aan je voordeur zodat je er niet mee hoeft te sjouwen. Daarnaast zorgen we ervoor dat het bbq vlees dat je online bestelt gedurende het transport op de juiste temperatuur blijft zodat de kwaliteit ook gewaarborgd is.

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-16 van 69

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Flat Iron Steak
  Flat Iron Steak
  Vanaf ca 750 gr Bekijk product
 2. Côte de Boeuf Dubbeldoel
  Côte de Boeuf Dubbeldoel
  Vanaf ca. 700 gram Bekijk product
 3. T-bone Dubbeldoel
  T-bone Dubbeldoel
  Vanaf ca. 750 gram Bekijk product
 4. Entrecote Dubbeldoel
  Entrecote Dubbeldoel
  Vanaf ca. 750 gram Bekijk product
 5. Ribeye Dubbeldoel
  Ribeye Dubbeldoel
  Vanaf ca. 750 gram Bekijk product
 6. MEATLOVER BOX
  MEATLOVER BOX
  Ca. 1500 gr. Bekijk product
 7. Speenvarken
  Speenvarken
  Vanaf 8-10 kg Bekijk product
 8. Oerhammetjes
  Oerhammetjes
  Ca. 1000 gram Bekijk product
 9. Entrecote heel
  Entrecote heel
  Ca. 3750 gram Bekijk product
 10. Lamskoteletten
  Lamskoteletten
  Ca. 1200 gram Bekijk product
 11. Lamsbout zonder bot
  Lamsbout zonder bot
  Ca. 1400 gram Bekijk product
 12. Spare ribs 5 st.
  Spare ribs 5 st.
  Ca. 3000 gr Bekijk product
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-16 van 69

per pagina
Aflopend sorteren

Let op

Afhalen op locatie is helaas niet mogelijk.