Beef Rendang Pie
- 2 stuks, 150 gram per stuk
- Ambachtelijk met de hand gemaakt
- Gegaard in Bio bier
- In krokante roomboter deeg
- Rijkelijk gevuld met mager rundergehakt

De beef rendang pie is rijkelijk gevuld met gehakt, in een heerlijk krokant jasje van roomboter deeg. Heerlijk voor bij de borrel. Alle pie's worden op ambachtelijke wijze met de hand bereid en verpakt
Niet zomaar een taartje
De hartige taartjes van Pom-Pie zijn niet zomaar een taartje. Alle taartjes worden nog met de hand gevuld, met oog voor de beste ingredienten. Netzoals bij andere partners hebben wij bij Bollensteak een zwak voor lokale ondernemers met passie voor hun vak. Na vele hartige taartjes geproefd te hebben kwamen we tot de conclusie dat Pom Pie er met vlag en wimpel bovenuit steekt. Dat proef je direct maar dat merk je ook bij de bereiding.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Beef Rendang Pie Herkomst
Beef Rendang Pie bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden, daarna de pie's 20-25 minuten afbakken. Voor het kleine formaat 15-20 minuten.
- De pie's van Pom-Pie zijn ideaal om in te vriezen voor later gebruik wanneer u een keer geen zin heeft om te koken. De pie's kunnen dan bevroren de oven in. U bakt ze dan alleen 20 minuten langer dan hierboven beschreven en op 160 graden i.p.v. 180
Reviews