Beef Wellington

75, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!

Culinaire klassieker

Ossenhaas in bladerdeeg

Omwikkeld met Italiaanse parmaham

Kant en klaar

Alleen nog even in de oven

Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten

Beef Wellington is een smakelijk pakket van ossenhaas, champignon duxelle en parmaham, gehuld in krokant bladerdeeg.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Beef Wellington Herkomst

Rassen
Black Angus
Land
Ierland
Streek
Noord Ierland

Beef Wellington bereiden

Haal de Beef Wellington een dag van te voren uit de vriezer en plaats in de koelkast.

Voor de mooiste gelijkmatige garing zorgt u dat de Beef Wellington op kamer temperatuur is voor dat hij de oven in gaat.

Haal hem daarom een half uur voor bereiding uit de koelkast.

Verwarm de oven voor op 175C (bij voorkeur op hete lucht stand)

Plaats een kerntermometer in de kern van het vlees (deze koopt u al voor 3 euro bij bijv de HEMA of AH). En plaats de Beef Wellington in het midden van de oven. 

Zodra de kerntermometer 46C aan geeft haalt u het vlees uit de oven. Het vlees gaart namelijk buiten de oven nog naar zeker 54 C door (medium).

Laat deze zeker nog 15 minuten rusten op het aanrecht (zonder folie). Zo stollen de vlees sappen in het vlees weer een beetje, en heeft u geen sompig bladerdeeg.

Hierna kunt u de beefwellington serveren.

Eet smakelijk!

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Beef Wellington
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk