Beef Wellington
Culinaire klassieker
Ossenhaas in bladerdeeg
Omwikkeld met Italiaanse parmaham
Kant en klaar
Alleen nog even in de oven


Beef Wellington is een smakelijk pakket van ossenhaas, champignon duxelle en parmaham, gehuld in krokant bladerdeeg.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Beef Wellington Herkomst
Beef Wellington bereiden
Haal de Beef Wellington een dag van te voren uit de vriezer en plaats in de koelkast.
Voor de mooiste gelijkmatige garing zorgt u dat de Beef Wellington op kamer temperatuur is voor dat hij de oven in gaat.
Haal hem daarom een half uur voor bereiding uit de koelkast.
Verwarm de oven voor op 175C (bij voorkeur op hete lucht stand)
Plaats een kerntermometer in de kern van het vlees (deze koopt u al voor 3 euro bij bijv de HEMA of AH). En plaats de Beef Wellington in het midden van de oven.
Zodra de kerntermometer 46C aan geeft haalt u het vlees uit de oven. Het vlees gaart namelijk buiten de oven nog naar zeker 54 C door (medium).
Laat deze zeker nog 15 minuten rusten op het aanrecht (zonder folie). Zo stollen de vlees sappen in het vlees weer een beetje, en heeft u geen sompig bladerdeeg.
Hierna kunt u de beefwellington serveren.
Eet smakelijk!
Reviews