Betalen en Verzenden

Bollensteak bezorgt in heel Nederland, met uitzondering van de wadden eilanden.

Dit doen wij samenwerking met onze distributie partner Trunkrs, gespescialiseerd in het vervoeren van vers producten. Heb je vragen over je bestelling? Neem dan direct contact op met Trunkrs, zij hebben de meest actuele informatie omtrent jouw bestelling. Trunkrs is te bereiken via telefoon: 085 060 1410 - Bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 22:30. Wil je chatten met de klantenservice van Trunkrs? Dan verwijzen we je graag door naar hun website.

Als ik niet thuis ben bij levering, wat gebeurt er dan?

Wat gebeurd er wanneer u niet thuis bent als 1 van onze chauffeurs bij u voor de deur staat? Wanneer u niet thuis bent, zal de chauffeur uw bestelling proberen af te leveren bij 1 van uw buren. De chauffeur zal in dit geval een kaartje bij u door de brievenbus doen met daar op het afleveradres. Wanneer het onmogelijk is om de bestelling bij buren af te leveren zal de chauffeur de bestelling weer terug nemen naar het distributie centrum van Trunkrs. Daar staan vriezers waarin de bestelling opgeslagen kan worden tot de volgende bezorg mogelijkheid. Tot die tijd blijft uw bestelling op de juiste temperatuur waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Hoe word mijn bestelling afgeleverd?

U ontvangt de bestelling in een millieu vriendelijke kartonnen doos die volledig recyclebaar is. De doos die speciaal ontwikkelt is voor het vervoeren van verse waren is tevens gevuld met coolpacks waarin de producten tot zeker  12 uur in perfecte staat blijven. Onze producten bereiden en verpakken wij allemaal zelf. Uw vlees wordt dan ook vacuüm verpakt en klaargezet voor transport in onze eigen slagerij.

 

Bollensteak.nl bezorgt op de volgende dagen:

Wanneer je op werkdagen voor 23:59 bestelt dan ontvang je (tenzij je zelf anders hebt aangegeven) de volgende dag je bestelling. Wij bezorgen op maandag tm vrijdag. Altijd in de avond tussen 17:00 en 22:00 om de kans op aflevering te maximaliseren. Bestel je op donderdagavond voor middernacht, dan krijg je vrijdag nog je bestelling geleverd. Alle bestellingen na dit tijdstip worden op maandag tussen 17:00 en 22:00 bezorgd.

Rekenen jullie bezorgkosten voor mijn bestelling?

  • Bestelling van €75,- of meer = Geen verzendkosten
  • Voor bestelling minder dan €75,-, rekent Trunkrs 7,- transportkosten.