Bietenburger
- Een bron van vezels en eiwitten
- Bevat ijzer en vitamine B
- Lekker alternatief voor de BBQ
- Vers ingevroren met behoud van smaak


Als we Google moeten geloven dan is de bietenburger de meest populaire groenteburger van het moment. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Steeds meer mensen zijn op zoek naar smaakvolle vleesvervangers voor de dagelijkse maaltijd. Daarnaast wordt BBQ'en ook steeds populairder maar daarbij moet je ook vegetarische gasten iets lekkers kunnen serveren. Het kan dus ook niet anders dat wij nu ook bietenburgers in ons assortiment hebben opgenomen.
Gemaakt in de Bollenstreek
Voor al onze groentenburgers werken we samen met een lokale partij uit de bollenstreek. De meeste mensen kennen deze streek van de bloembollen velden maar er zijn ook uigerekte stukken land waar op zeer duurzame wijze seizoensgroenten worden verbouwd. Dat betekent dan ook dat onze bietenburgers tjok vol zitten met echte nederlandse roden bieten. Lekker maar ook heel gezond en verantwoord. Wat wil je nog meer;)
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Bietenburger Herkomst
Bietenburger bereiden
- Plaats de bevroren bietenburger in de koekenpan of op een dichte BBG grill
- Bereid met een beetje vet op een lage warmte bron. Ca 8 minuten per kant
- In de oven ca 8 minuten op 200 graden
- Drie minuten in de frituurpan op 180 graden.
- Voor het bereiden van ontdooide bietenburgers, hou ca 5 minuten per kant aan.
Reviews