Boston Butt
- Gesneden van het wroetvarken
- Van Nederlandse boeren
- Geportioneerd in onze eigen slagerij
- Het vlees om te gebruiken bij Pulled Pork



De Boston butt is de rechterzijde van het voorstuk en bestaat uit de schouder en nek van het varken.
Een Boston butt is de rechterzijde (foto) van het voorstuk en bestaat uit de schouder en nek van het varken. Ookal doet de naam vermoeden dat het om de achterste van een varken gaat, het is dus juist de voorkant. In Amerika is dit stuk vlees erg beroemd, dit stuk is namelijk perfect voor pulled pork. De Boston butt bevat een stuk schouderblad waardoor de garing mooier verloopt en zich meer smaken ontwikkelen.
Boston Butt van het wroetvarken
Slechts een procent van alle varkens in Nederland voldoen aan de criteria om zichzelf een wroetvarken te noemen. Boeren die wroetvarkens grootbrengen hechten grote waarde aan de leefomstandigheden van de dieren en de voeding die ze ontvangen. Zo krijgen wroetvarkens elke dag vers drinkwater, eten ze Non GMO voer en hebben ze voldoende bewegingsruimte in de stal om te spelen en te wroeten.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Boston Butt Herkomst
Reviews
-
Eerste keer pulled porkIk wilde al tijden een pulled pork proberen te maken. Na wat googlen kwam ik erop uit dat ik de Boston Butt hiervoor wilde gebruiken. Ik was er ruim een dag mee bezig maar het vlees viel van het bot toen ik het uit elkaar wilde halen. Ik kon er zelf meerdere bolletjes van maken en zelf nog wat vrienden iets meegeven. Wil je ook pulled pork maken? bestel dan deze boston butt om hem te maken
Gepost op