Brisket Grain fed 120 days
- Low and slow op de BBQ
- Deze brisket wint prijzen bij BBQ wedstrijden
- 120 dagen graan gevoerd
- Raszuivere Angus- en Hereford runderen


Third International Suydersee BBQ Contest (2019)

De brisket wordt gesneden uit de borst van een rund. Omdat een rund geen sleutelbeen heeft rust er veel gewicht op het borststuk. Hierdoor is het stuk vrij pezig en niet bepaald mals. Maar als het borststuk ‘’low en slow’’ wordt bereid op de bbq is het een heerlijk stuk vlees.
Het borststuk bestaat uit twee delen: de flat en de point. De flat is het meer vierkante deel. Het driehoekige deel dat daar op ligt is de point.
120 dagen graan gevoerd
Al onze graan gevoerde rundvlees producten zijn afkomstig uit Noord Amerika, dat bekend staat om zijn premium runderen. Alle dieren die hier gefokt worden krijgen een samengesteld dieet dat de laatste 120 dagen bestaat uit verschillende graan soorten. Deze voedingsmethode zorgt ervoor dat al het Amerikaanse rundvlees een fantastische marmering en uitgesproken smaak krijgt.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Brisket Grain fed 120 days Herkomst
USA Meat Export federation uit Denver is de branche organisatie die de lokale boeren helpt met exporteren van hun premium grain fed producten.
Reviews