Brisket Beef Grain fed 120 days

55, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Low and slow op de BBQ
  • Deze brisket wint prijzen bij roast wedstrijden
  • 120 dagen graan gevoerd
  • raszuivere Angus- en Hereford runderen
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Prijzen
1e plaats

Third International Suydersee BBQ Contest (2019)

Certificaten
Certificaten

De brisket wordt gesneden uit de borst van een rund. Omdat een rund geen sleutelbeen heeft rust er veel gewicht op het borststuk. Hierdoor is het stuk vrij pezig en niet bepaald mals. Maar als het borststuk ‘’low en slow’’ wordt bereid op de bbq is het een heerlijk stuk vlees.

Het borststuk bestaat uit twee delen: de flat en de point. De flat is het meer vierkante deel. Het driehoekige deel dat daar op ligt is de point.

120 dagen graan gevoerd

Al onze graan gevoerde rundvlees producten zijn afkomstig uit Noord Amerika, dat bekend staat om zijn premium runderen. Alle dieren die hier gefokt worden krijgen een samengesteld dieet dat de laatste 120 dagen bestaat uit verschillende graan soorten. Deze voedingsmethode zorgt ervoor dat al het Amerikaanse rundvlees een fantastische marmering en uitgesproken smaak krijgt.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Brisket Beef Grain fed 120 days Herkomst

Rassen
Black Angus
Land
Verenigde staten
Description

USA Meat Export federation uit Denver is de branche organisatie die de lokale boeren helpt met exporteren van hun premium grain fed producten.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Brisket Beef Grain fed 120 days
Uw waardering
Duurzaam en veilig
  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord

Keurmerken en onderscheidingen

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze iuitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten


Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk