Côte de Boeuf Dubbeldoel

34, 95
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Gesneden van Friese Holstein runderen
  • Heerlijk mals met prachtige marmering
  • Afkomstig van Nederlandse boerderijen
  • Geen onnodige antibiotica en hormonen
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten

De Cote de Boeuf is afkomstig van de laatste zes ribben van het ribrack. Het vlees heeft een zachte structuur en is heerlijk mals. Onze Dubbeldoel Cote De Boeuf wordt in onze eigen slagerij uitgebeend en op maat gesneden waardoor er vrijwel geen snijverlies is.

Friese Holstein en Simmental dubbeldoel rundvlees

Voor ons Dubbeldoel rundvlees assortiment werken wij samen met verschillende boeren uit Friesland, Gelderland en Overijssel. Waar veel toprestaurants voornamelijk werken met Angus en Wagyu rundvlees zie je dat dit oer Hollandse rundvlees steeds meer voet aan de grond krijgt. Door de fantastische marmering van het vlees en het karakteristieke vetrandje vinden wij dit niet meer dan terecht.

Daarnaast wordt duurzaamheid in de vleesproductie steeds belangrijker. Doordat de runderen na hun melkproductie direct worden ingezet voor vleesproductie is het ook nog eens een prima duurzaam alternatief voor de andere rassen.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Côte de Boeuf Dubbeldoel Herkomst

Boer
Friese Holstein
Rassen
Dubbeldoel
Land
Nederland
Streek
Friesland,
Description
Ons Dubbeldoel vlees is afkomstig van verschillende boeren uit Friesland, Gelderland en Overijssel

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Côte de Boeuf Dubbeldoel
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk