Côte de boeuf USA Grain fed 120 days
- Fijne draad, zacht van structuur
- Ideaal voor op de BBQ of in de oven
- Minimaal 120 dagen graan gevoerd
- Raszuivere Angus- en Hereford runderen
- Fantastische marmering en bijzonder mals


Third International Suydersee BBQ Contest (2019)


Snijdt naast T-bone: Côte de boeuf, varkenshaas
De côte de boeuf is het geportioneerde deel van de laatste zes ribben van het rib rack. Het rib rack bevindt zich aan de voorzijde van de rug. De voorzijde van het rund is minder gespierd, waardoor het vlees fijn is van draad en het een zachte structuur heeft. De côte de boeuf is niet alleen een eyecatcher, maar door de goede verhouding tussen vet en vlees is het tevens vol van smaak en heerlijk mals. Bereid de côte de boeuf op de barbecue of in de oven.
Onze Cote de Boeuf snijden we dagelijks vers af in onze eigen slagerij. Direct na het portioneren wordt het vlees vacuüm verpakt en leggen wij het in de koeling zodat het vlees in topconditie blijft.
Amerikaans graan gevoerde Cote de Boeuf
Onze premium Cote de Boeuf krijgt de laatste 120 dagen een gevarieerd dieet van verschillende granen en hooi wat zorgt voor een fantastische marmering en uitmuntende smaak. dit Grain finished dieet zoals ze het in de VS noemen zorgt ervoor dat je echt iets bijzonders op tafel zet.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Côte de boeuf USA Grain fed 120 days Herkomst
Reviews
-
top of the billIk ben gek van cote de Boeuf en haal deze dan ook regelmatig bij de slager of andere webshops. Een grain fed had ik nog nooit gegeten dus ik was wel nieuwsgierig. Ik moet zeggen, het verschil merk je echt. Super mals en sappig vlees. Deze cote de boeu is een echte aanrader
Gepost op