Côte de boeuf USA Grain fed 120 days

Waardering:
100% of 100
36, 50
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Fijne draad, zacht van structuur
  • Ideaal voor op de BBQ of in de oven
  • Minimaal 120 dagen graan gevoerd
  • Raszuivere Angus- en Hereford runderen
  • Fantastische marmering en bijzonder mals
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Prijzen
1e plaats

Third International Suydersee BBQ Contest (2019)

Certificaten
Certificaten
De uitbeender
Paul

Snijdt naast T-bone: Côte de boeuf, varkenshaas

De côte de boeuf is het geportioneerde deel van de laatste zes ribben van het rib rack. Het rib rack bevindt zich aan de voorzijde van de rug. De voorzijde van het rund is minder gespierd, waardoor het vlees fijn is van draad en het een zachte structuur heeft. De côte de boeuf is niet alleen een eyecatcher, maar door de goede verhouding tussen vet en vlees is het tevens vol van smaak en heerlijk mals. Bereid de côte de boeuf op de barbecue of in de oven.

Onze Cote de Boeuf snijden we dagelijks vers af in onze eigen slagerij. Direct na het portioneren wordt het vlees vacuüm verpakt en leggen wij het in de koeling zodat het vlees in topconditie blijft.

Amerikaans graan gevoerde Cote de Boeuf

Onze premium Cote de Boeuf krijgt de laatste 120 dagen een gevarieerd dieet van verschillende granen en hooi wat zorgt voor een fantastische marmering en uitmuntende smaak. dit Grain finished dieet zoals ze het in de VS noemen zorgt ervoor dat je echt iets bijzonders op tafel zet.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Côte de boeuf USA Grain fed 120 days Herkomst

Boer
US Meat Export Federation
Rassen
Hereford
Land
Verenigde staten
Streek
1660 Lincoln St # 2250, Denver, CO 80264, Verenigde Staten

Reviews

Klantenreviews
  1. top of the bill
    Rating
    100%
    Ik ben gek van cote de Boeuf en haal deze dan ook regelmatig bij de slager of andere webshops. Een grain fed had ik nog nooit gegeten dus ik was wel nieuwsgierig. Ik moet zeggen, het verschil merk je echt. Super mals en sappig vlees. Deze cote de boeu is een echte aanrader

    Gereviewd door

    Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Côte de boeuf USA Grain fed 120 days
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk