Cote de boeuf
- Gesneden van Black Angus runderen
- Geportioneerd door onze eigen slagers
- Heerlijk mals en mooie marmering
- Eye catcher voor op de BBQ



Onze Cote de Boeuf wordt gesneden uit het ribrack van het rund
De Cote de Boeuf is een van de pronkstukken voor op de BBQ. Ook voor speciale gelegenheden of het kerstdiner wordt er steeds vaker voor dit bijzonder smaakvolle stuk vlees gekozen. De Cote de Boeuf wordt gesneden van het ribrack. Deze bevind zich aan de rug waar het rund logischerwijs minder gespierd is. Grote voordeel hiervan is dat de Cote de Boeuf fijn van draad en bijzonder mals is. De vet vlees verhouding van de Cote de Boeuf is tevens mooi in balans wat bijdraagt aan de bijzondere smaak van dit juweeltje.
Cote de Boeuf van restaurant kwaliteit
Naast particulieren leveren wij onze Cote de Boeuf ook aan diverse horeca partijen zoals strandpaviljoens en steak restaurants door heel Nederland. Ook bij steeds meer reguliere restaurants veroverd het vlees een plekje op de kaart. Grote kans dus dat je onze heerlijke Cote de Boeuf al een keer eerder heb mogen proeven, zeker als je in de regio van de Bollenstreek uit eten gaat. Het grote voordeel hiervan voor de klanten van Bollensteak is dat wij instaat zijn om kwaliteits runderen die je normaal alleen in top restaurants zou tegenkomen nu ook in ons assortiment op de website mogen aanbieden. Dat maakt dit stukje vlees net iets extra bijzonder.
Cote de Boeuf geportioneerd in eigen slagerij
Al onze stukken vlees, dus ook de Cote de Boeuf portioneren wij persoonlijk in onze eigen slagerij. Het fijne hieraan is dat we zelf instaat zijn om mooie cuts te maken waardoor wij garant kunnen staan voor de kwaliteit van het vlees dat wij leveren aan onze klanten. Daarnaast is onze slagerij EG gecertificeerd wat betekent dat wij voldoen aan de strengste veiligheidsnormen en daarop ook regelmatig gecontroleerd worden.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
Ook topchefs werken graag met onze producten
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
Wij werken met lokale boeren
Cote de boeuf Herkomst
Reviews
-
smullenWe hebben deze cote de boeuf gekocht om klaar te maken in de oven. Het was een groot succes, erg lekker vlees
Gepost op