Dry aged Côte de boeuf
- Minimaal 21 dagen gerijpt
- Van grasgevoerde ierse runderen
- Gefokt op kleinschalige boerderijen
- Hoog in vitamine A, E en omega-3 vetzuren

Onze dry aged Côte de Boeuf is fijn van draad en vol van smaak. Het vlees leent zich uitermate goed voor een bereiding op de BBQ of in de oven. Eventueel in combinatie met voorgaring in de Sous vide voor de echte expert.
De Cote de Boeuf wordt in onze eigen slagerij uitgesneden door vakkundige slagers die al het vlees voor verpakking grondig inspecteren. Daardoor weten wij dat u een prachtig stuk vlees van ons zult ontvangen.
Iers gras gevoerd
Wij zijn enorm trots op onze samenwerking met het prachtige Ierse Hereford ras. Deze runderen worden op kleinschalige boerderijen gefokt waar ze overwegend genieten van een dieet bestaande uit gras. Op de boerderijen lopen de runderen in de buitenlucht waar ze alle ruimte hebben om te grazen en bewegen. Dit zorgt ervoor dat onze Cote de Boeuf een uitgesproken smaak heeft en tevens van fantastische kwaliteit is. Door de combinatie van voldoende beweging en natuurlijke voeding is de dry aged Cote de Boeuf rijk aan vitamine a, vitamine e en Omega 3 vetzuren.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
Ook topchefs werken graag met onze producten
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
Wij werken met lokale boeren