Dry aged Côte de boeuf

38, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Minimaal 21 dagen gerijpt
  • Van gras gevoerde Ierse runderen
  • Gefokt op kleinschalige boerderijen
  • Hoog in vitamine A, E en omega-3 vetzuren
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten

Onze dry aged Côte de Boeuf is fijn van draad en vol van smaak. Het vlees leent zich uitermate goed voor een bereiding op de BBQ of in de oven. Eventueel in combinatie met voorgaring in de Sous vide voor de echte expert.

De Cote de Boeuf wordt in onze eigen slagerij uitgesneden door vakkundige slagers die al het vlees voor verpakking grondig inspecteren. Daardoor weten wij dat u een prachtig stuk vlees van ons zult ontvangen.

Iers gras gevoerd

Wij zijn enorm trots op onze samenwerking met het prachtige Ierse Hereford ras. Deze runderen worden op kleinschalige boerderijen gefokt waar ze overwegend genieten van een dieet bestaande uit gras. Op de boerderijen lopen de runderen in de buitenlucht waar ze alle ruimte hebben om te grazen en bewegen. Dit zorgt ervoor dat onze Cote de Boeuf een uitgesproken smaak heeft en tevens van fantastische kwaliteit is. Door de combinatie van voldoende beweging en natuurlijke voeding is de dry aged Cote de Boeuf rijk aan vitamine a, vitamine e en Omega 3 vetzuren.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Dry aged Côte de boeuf Herkomst

Rassen
Hereford
Land
Ierland

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Dry aged Côte de boeuf
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk