Eendenborst filet

12, 25
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Autenthiek Frans wild
  • Gesneden in eigen slagerij
  • Boordevol vitamine en ijzer
  • Veel smaak dankzij vetrand bovenop de filet
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Vleesversnijding
eendenborst filet
Eendenborst filet

Onze sukade wordt gesneden uit de schouder van de koe

De eendenborst is herkenbaar aan de vetrand boven op de filet. Deze vetrand zorgt voor veel smaak tijdens de bereiding. Bak de filet daarom eerst op de vette zijde en gebruik het vet dat in de pan loopt als bakvet. De eendenborst heeft een fijne delicate smaak en zit boordevol vitamines en ijzer.

Ribeye van grasgevoerde Ierse runderen

Van een gecertificeerde slager mag je verwachten dat je kwaliteit krijgt. Daarom verkoopt Bollensteak.nl alleen gevogelte van speciaal geselecteerde rassen die garant staan voor een optimale smaak. Ons gevogelte assortiment verschilt per seizoen. De eendenborst filet is afkomstig van Frans wild.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Eendenborst filet Herkomst

Land
Frans

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eendenborst filet
Uw waardering
Duurzaam en veilig
  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord

Keurmerken en onderscheidingen

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze iuitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten


Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk