Eendenbout

13, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Gesneden in eigen slagerij
  • Mals en vol van smaak
  • Gefokt op kleinschalige boerderijen
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Vleesversnijding
Eendenbout

De eendenbout wordt gesneden van de borst van het eend

Onze eendenbouten worden gesneden in eigen slagerij en komen van eenden die een leven in de buitenlucht hebben gehad. Ze hebben voldoende kunnen bewegen wat je ook terugziet in de smaak en textuur van het vlees. Een eendenbout bereiden is een fluitje van een cent, zowel in de oven als in de pan of op de BBQ. Zorg ervoor dat je de eendenbout regelmatig draait. De smaak van het goud bruine krokante huidje is dan ook heerlijk.

De eendenbout van topchefs

Het wild assortiment van Bollensteak vindt ook gretig aftrek van toprestaurants, strandpaviljoens en poeliers door heel Nederland. Chefkoks zijn bijzonder kritisch als het aankomt op de producten van hun leveranciers en stellen ook hogen eisen aan ons assortiment. Wil jij eend eten zoals je het ook in het restaurant krijgt voorgeschoteld, dan is deze eendenbout zeker het proberen waard.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Eendenbout Herkomst

Land
Frans

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eendenbout
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk