Eendenbout
- Gesneden in eigen slagerij
- Mals en vol van smaak
- Gefokt op kleinschalige boerderijen


De eendenbout wordt gesneden van de borst van het eend
Onze eendenbouten worden gesneden in eigen slagerij en komen van eenden die een leven in de buitenlucht hebben gehad. Ze hebben voldoende kunnen bewegen wat je ook terugziet in de smaak en textuur van het vlees. Een eendenbout bereiden is een fluitje van een cent, zowel in de oven als in de pan of op de BBQ. Zorg ervoor dat je de eendenbout regelmatig draait. De smaak van het goud bruine krokante huidje is dan ook heerlijk.
De eendenbout van topchefs
Het wild assortiment van Bollensteak vindt ook gretig aftrek van toprestaurants, strandpaviljoens en poeliers door heel Nederland. Chefkoks zijn bijzonder kritisch als het aankomt op de producten van hun leveranciers en stellen ook hogen eisen aan ons assortiment. Wil jij eend eten zoals je het ook in het restaurant krijgt voorgeschoteld, dan is deze eendenbout zeker het proberen waard.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Eendenbout Herkomst
Reviews