Entrecote Dubbeldoel
- Van Nederlandse boeren
- Gesneden van Friese Holstein runderen
- Heerlijk mals met een prachtige marmering
- Geen onnodige antibiotica of hormonen



De dubbeldoel entrecôte wordt door onze slagers enkel gesneden uit de dunne lende. Steeds vaker wordt er ook entrecôte gesneden uit het lendestuk, dit heeft echter niet onze voorkeur. Dit vlees is stugger qua textuur en ook minder smaakvol
Autentieke hollandse glorie
Wij zijn er enorm trots op dat wij ook een uitgebreid dubbeldoel assortiment kunnen aanbieden. Voor dit bijzonder smaakvolle vlees werken wij samen met een aantal met zorg geselecteerde boeren in o.a. Friesland en Overijssel. Waar de entrecote van zichzelf al bekend staat om zijn bijzondere smaakvolle vetrandje heeft onze dubbeldoel entrecote wellicht nog smaakvoller vet om het vlees zitten en dat is niet zonder reden. Dubbeldoel koeien zijn runderen die na hun periode in de melkproductie in een tijdsbestek van ongeveer 120 dagen doorgroeien naar een volwaardige vleeskoe. In deze periode krijgen ze een uitgebalanceerd dieet en kunnen ze grazen in de buitenlucht. Deze unieke combinatie van Melk en vlees productie zorgt voor een stuk vlees met een uitgesproken smaak en een prachtige marmering.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Entrecote Dubbeldoel Herkomst
Reviews
-
Geweldig!Genoten van deze botermalse entrecote! Perfecte service! Zeer aan te bevelen!
Gepost op