Entrecôte USA Grain fed 120 days
- Van Noord Amerikaanse boeren
- 120 dagen graan gevoerd
- raszuivere Angus- en Hereford runderen
- fantastische marmering en bijzonder mals


De entrecôte is afkomstig uit de dunne lende van een rund en kenmerkt zich door het vetrandje dat op het vlees ligt. Dit vetrandje is zeer bepalend voor de smaak. Daarom wordt met klem aangeraden om dit vetrandje nooit voor de bereiding te verwijderen. Onze entrecôte wordt uitsluitend gesneden uit de dunne lende. Tegenwoordig wordt er ook veel entrecôte gesneden uit het lendestuk, maar dit is een stuk stugger en minder smaakvol.
Graan gevoerd uit Noord Amerika
De entrecote wordt gesneden van honderd % Angus en hereford runderen. Gedurende de laatste 4 maanden krijgen de runderen een uitgekiend dieet bestaande uit een combinatie van mais, alfalfa, hooi en diverse soorten graan. Dit zorgt ervoor dat het vet tussen de spieren wordt opgebouwd. De fantastische marmering in het vlees is te danken aan dit specifieke dieet. Niet gek dat toon aangevende restaurants door heel Nederland dit vlees serveren aan hun gasten.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Entrecôte USA Grain fed 120 days Herkomst
USA Meat Export federation uit Denver is de Branche organisatie die de lokale boeren helpt met exporteren van hun premium grain fed producten.
Reviews