Entrecote steak
- Onze entrecôte wordt uitsluitend gesneden uit de dunne lende
- Gesneden in eigen slagerij
- Hoog in vitamine A, E en omega-3 vetzuren
- Van gras gevoerde Ierse runderen

Entrecôte is afkomstig uit de dunne lende van een rund en kenmerkt zich door het vetrandje dat op het vlees ligt. Dit vetrandje is zeer bepalend voor de smaak. Daarom wordt met klem aangeraden om dit vetrandje nooit voor de bereiding te verwijderen.
Onze entrecôte wordt uitsluitend gesneden uit de dunne lende. Tegenwoordig wordt er ook veel entrecôte gesneden uit het lendestuk, maar dit is een stuk stugger en minder smaakvol. Al onze entrecote wordt dagelijks vers gesneden in eigen slagerij voor zowel onze horeca klanten en onze klanten uit de webshop. Onze gecertificeerde slagers controleren elk stuk vlees voordat deze aangeboden worden voor de verkoop in de webshop
Puur natuur en vol van smaak
Onze entrecote komt van runderen afkomstig van ambachtelijke Ierse boerderijen. Vergelijkbaar met Nederland genieten deze dieren van een dieet dat bestaat uit overwegend gras. Zover het klimaat het toestaat leven de dieren buiten op het land waar ze voldoende ruimte hebben om lekker te grazen en te bewegen. Dit proef je dan ook direct terug in het vlees, het is heerlijk mals en vol van smaak. De dieren ontvangen geen onnodige preventieve medicatie en staan onder toezicht van een vee arts.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
Ook topchefs werken graag met onze producten
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
Wij werken met lokale boeren