Flat Iron Steak

29, 50
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Sucade om te bakken als biefstuk
  • Heerlijk zachte biefstuk vol van smaak
  • Van gras gevoerde Ierse runderen
  • Hoog in vitamine A, E en omega-3 vetzuren
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten

De Flat Iron steak kennen wij in Nederland beter als de Sukade. De Flat Iron Steak is een deel uit de schouder waar horizontaal een zeen doorloopt. Het vlees wordt in de Nederlandse keuken voornamelijk gebruikt voor draadjesvlees. Het vlees van ons Ierse prime rundvlees label is van der mate goede kwaliteit dat als deze gesplitst (zenen verwijderen)is kan worden gebakken als steak. De zo gehete Flat iron steak is heerlijk zacht en vol van smaak! U kunt deze Flat Iron steak nu kant en klaar gesneden hier bij ons bestellen

Restaurant kwaliteit thuis op het bord

De Flat Iron steak of Sukade zie je de laatste jaren steeds vaker terugkomen op de kaart van verschillende horeca gelegenheden. De steak is goed te combineren met verschillende soorten producten zoals bijvoorbeeld Risotto. Zo staat de Flat Iron Steak al jaren op de kaart bij verschillende strandpaviljoens aan de Noordwijkse kust die hem op deze wijze serveren. Wil jij deze kwaliteit thuis op het bord toveren? Wij bezorgen hem graag bij jou thuis.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Flat Iron Steak Herkomst

Rassen
Hereford
Land
Ierland

Flat Iron Steak bereiden

  • De flat iron steak moet op kamertemperatuur zijn voordat je hem gaat bereiden, haal hem dan ook ruim van te voren uit de koeling.
  • Door zijn eigen bijzondere smaak heeft hij niet veel extra kruiden nodig, je kan hem na bereiding nog licht bestrooien met wat zout of peper.
  • Bereid je de flat iron steak in de pan, zorg dan dat deze flink heet is, doe je het op de bbq zorg dan dat hij minimaal 230 graden is voordat de flat iron steak erop gaat
  • Is je pan of bbq op temperatuur, leg nu het vlees midden in de pan of boven de kolen en laat hem per kant, afhankelijk van de dikte 3 minuten liggen.
  • Wil je de flat iron steak liever iets meer medium, leg hem dan na de 3 minuten in de koele zone van de BBQ of zet het vuur van je pan wat lager om hem door te laten garen.
  • Haal de flat iron steak van het vuur en laat hem nog vijf a 10 minuten rusten alvorens je hem aansijd.

Kerntemperatuur flat iron steak :

Rare48 °C
Medium rare50 - 52 °C
Medium53 - 57 °C
Well done63 °C 

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Flat Iron Steak
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk