gekonfijte eendenbout

11, 00
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Heerlijk zacht en smaakvol
  • Van vetgemeste Mulard eenden 
  • GMO vrije voeding
  • 2 stuks per bestelling
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten

De gekonfijte eendenbout is een lekkernij die uit Frankrijk is over komen waaien waar het al een eeuwenoude traditie is. Voor onze eendenbout werken wij met Canards D'auzan. De eenden leven het grootste deel van hun leven in de buitenlucht waar ze uitsluitend natuurlijk voedsel zoals graan en mais eten.

Gekonfijte eendenbout bereiden

De gekonfijte eendenbout kan je op meerdere manieren bereiden. We leveren de bouten vacuum verpakt in eendenvet. Je hoeft deze in principe niet verder te kruiden tenzij je daar zelf een specifieke voorkeur voor hebt. Je kan de gekonfijte eendenbout verwarmen in de oven op 180 graden voor ongeveer 20 minuten of gewoon ouderwets in de pan. Houd er dan wel rekening mee dat je hem enkele keren moet omdraaien.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

gekonfijte eendenbout Herkomst

Land
Frans
Streek
Zuid West Frankrijk

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:gekonfijte eendenbout
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk