Hertenrugfilet

23, 50
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Gesneden van lokale herten
  • Gegeten wat de natuur te bieden heeft
  • Heerlijk vol van smaak
  • Geen preventieve medicatie
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Vleesversnijding
Hertenrug filet

Onze hertenrugfilet wordt gesneden van de rug van het hert

Onze hertenrugfilet wordt gesneden van prachtige hoogwaardige herten, vervaardigd van lokale dieren uit de streek. Hertenrug filet is vooral populair tijdens het wildseizoen, dus in de herfst maar kan ook prima tijdens de feestdagen op tafel worden gezet.

Hertenrugfilet gesneden in eigen slagerij

Onze hertenrugfilet snijden wij in onze eigen slagerij. Wij werken enkel met de mooiste stukken wild, ook poeliers en lokale horeca ondernemers nemen hun hertenrugfilet af vanuit onze slagerij. Kies je voor kwaliteit dan ga je voor de hertenrugfilet van Bollensteak

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Hertenrugfilet Herkomst

Boer
Verschillende nederlandse boeren uit de streek
Land
Nederland

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hertenrugfilet
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk