Horeca

Horeca

Bollensteak.nl is onderdeel van Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst BV. Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst is een snel groeiend familiebedrijf dat in 2000 is opgericht. Eigenaar Paul van der Holst heeft het slagersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn vader die ook sinds jaar en dag al in de vleesverwerking actief is, nam hem als kleine jongen al mee en leerde hem de fijne kneepjes van het vak. Na jarenlang in dienst te zijn bij familie en andere slagerijen besloot Paul van der Holst dat hij voor zichzelf wilde beginnen. In 2000 begon hij met een paar man personeel zijn eigen uitbeenderij. Vrijwel direct was er vraag van kennissen vanuit de Horeca of hij hen kon voorzien van vlees. Vandaag de dag bestaat het team van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst en Van der Holst – Vlees voor de Horeca uit ongeveer 40 gepassioneerde werknemers.

Van der Holst is de horecaslager van de regio. Zijn klanten kent hij allemaal persoonlijk; restaurants, cafés, strandtenten, hotels en instellingen uit de regio. Menig restaurant krijgt wekelijks bezoek van eigenaar Paul van der Holst voor de verkoop van rund tot varkensvlees en van kip tot wild in de wintermaanden. Graag voorziet het team van Van der Holst – Vlees voor de Horeca de ondernemer of de chefkok van advies over een smakelijk stukje vlees.

 

Heeft u interesse in de diensten van Van der Holst – Vlees voor de Horeca voor uw horecagelegenheid? Neem dan vrijblijvend contact op, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!

Van der Holst – Vlees voor de Horeca

Boudewijn Polman (vertegenwoordiger)

0252-823040 

bestelling@vdholstvlees.nl

www.vdholstvlees.nl

Van der Holst vlees voor de horeca