Iberico Rib Fingers
- Van Zuid Spaanse Iberico varkens
- Opgegroeid in de natuur
- Dieet van eikels, gras en kruiden
- Volle nootachtige smaak
- Prijswinnend vlees


Great taste competition (2017)

Iberico Rib Fingers zijn het vlees dat zich, zoals de naam al doet vermoeden tussen de ribben van het varken bevinden. En wat voor varken, we hebben het hier over het zuid spaanse Iberico varken. Iberico vlees staat bekend om haar fantastische marmering. Voor onze Iberico Rib Fingers werken we samen met het prestigeuze Beher Autentico. Vraag het de volgende keer als je op vakantie bent aan elke spanjaard in een typisch Jamon Iberico restaurant en zij zullen je beamen dat Beher Autentico bij de absolute buitenklasse voor wat betreft Iberico vlees behoort. Het is daarom niet vreemd dat het Iberico vlees van Beher over de jaren heen al meerdere prijzen heeft gewonnen. In Nederland zijn de Iberico Rib Fingers de laatste jaren pas echt in opmars. In de zomer bereid je ze vooral op de BBQ maar ook Sous vide en daarna in de oven zijn ze om te smullen.
Iberico van restaurant kwaliteit thuis op het bord
Een van de voordelen van het bestellen bij Bollensteak is dat je hierdoor toegang krijgt tot vlees van de hoogste kwaliteit. Bollensteak is namelijk onderdeel van Vleesbewerkingsbedrijf Van der Holst. Een familie bedrijf dat al jaren de hofleverancier is van top restaurants en populaire strandpaviljoens door heel Nederland. Zo dus ook onze Iberico Rib Fingers. Om letterlijk je vingers bij af te likken.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Iberico Rib Fingers Herkomst
Reviews
-
Gegeten bij het Vesper hotel in Noordwijk....Iberico Rib Fingers had ik al regelmatig gegeten bij het Vesper hotel in Noordwijk. Goed glas wijn erbij en gaan. Nu wilde ik ze ook een keer thuis maken en na wat speurwerk besloten om ze te kopen. Ik zal niet beweren dat ik ze net zo lekker maak als bij de Vesper maar wat waren ze fantastisch. Eerst even Sous vide en daarna afgebakken in de pan. Een aanrader
Gepost op