Ierse runderburger (5st)

12, 50
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Gemalen in eigen slagerij
  • Van grasgevoerde ierse runderen
  • vlees-vet-verhouding van 80%-20%
  • Geen extra smaakstoffen toegevoegd
Vers geleverd
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten
Vleesversnijding
Hamburgers van de koe

Voor onze runderburgers wordt gebruik gemaakt van meerdere stukken rundvlees

Voor onze runderburgers wordt gebruik gemaakt van meerdere stukken gras gevoerd Iers rundvlees. De Ierse runderburgers wegen ca. 200 gram en hebben een vlees-vet-verhouding van 80%-20%. Wij malen onze hamburger vrij grof. Omdat wij gebruik maken van hoogwaardig kwaliteitsvlees vinden wij het zonde om er allerlei smaken aan toe te voegen. Aan onze Ierse runderburgers is alleen wat zout en peper toegevoegd. Wij maken geen gebruik van andere kleur- of smaakstoffen. Bewaar de hamburgers zo koud mogelijk, dit komt de smaak en kleuring namelijk ten goede.

Hamburgers van Black Angus runderen
Ierland staat bekend als het land waar prime angus runderen worden gefokt. Deze dieren worden grootgebracht op kleinschalige boerderijen waar ze in uitgetrekte weides dagelijks mogen grazen. Door de combinatie van het grasdieet en voldoende lichaamsbeweging krijg je fantastische hamburgers voor een geslaagde barbecue. Wij malen de hamburgers in onze eigen slagerij.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Ierse runderburger (5st) Herkomst

Rassen
Black Angus
Land
Ierland
Streek
Cork County
Herkomst

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ierse runderburger (5st)
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk