Kalfs burger (5st)
- Uitsluitend van Nederlandse boeren
- Blank kalfsvlees
- Grootgebracht in de wei
- Gevarieerd natuurlijk dieet


Voor onze kalfsburgers gebruiken wij meerdere stukken van het blanken kalf.
Voor onze kalfsburgers gebruiken wij meerdere stukken van het blanken kalf. De kalfsburgers wegen ca. 200 gram, en hebben een vlees/vet verhouding van ongeveer 85%/15%. Wij malen onze burgers vrij grof. Omdat wij veel waarde hechten aan de authentieke smaak van puur Hollands blank kalfsvlees voegen wij alleen wat zout en peper toe. Wij maken geen gebruik van andere kleur- of smaakstoffen. Bewaar de hamburgers zo koud mogelijk, dit komt de smaak en kleuring ten goede
Hollands kalfsvlees
Van uw slager mag u altijd iets meer verwachten. Daarom verkoopt Bollensteak.nl alleen blank kalfsvlees, zodat de smaak van het vlees zich duidelijk onderscheidt van rundvlees. Wij maken gebruik van puur Hollands kalfsvlees. Hollands kalfsvlees staat wereldwijd bekend om zijn goede vleeseigenschappen. Nederland is dan ook wereldwijd de grootste exporteur van kalfsvlees. Het Hollandse kalfsvlees wordt streng gecontroleerd en moet voldoen aan hoge eisen. Onze kalveren lopen vanaf de geboorte met de moeder door de wei en krijgen gevarieerd voedsel. De kalveren worden geslacht als zij tussen de 6 en 8 maanden oud zijn.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
Ook topchefs werken graag met onze producten
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
Wij werken met lokale boeren