Kalfzwezerik

30, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Gesneden van Nederlandse kalveren
  • Kwalitatief hoogstaand orgaanvlees
  • Gefokt op kleinschalige boerderijen
  • Geen preventieve medicatie
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Vleesversnijding
kalfzwezerik
Zwezerik van het kalf

Onze kalfzwezerik wordt gesneden tussen de borstbeen en het luchtpijp

Liefhebbers weten het zeker, kalfszwezerik is het neusje van de zalm als het aankomt op orgaanvlees. Onze kalfzwezerik is afkomstig van Nederlandse kalveren. De kalfzwezerik, ook wel het thymus genoemd is een klier die gesneden wordt tussen de borstbeen en de luchtpijp. Onze kalfzwezerik is de keuze van topchefs uit de bollenstreek. Door de toenemende vraag van consumenten hebben we nu besloten om de kalfzwezerik ook in ons online assortiment toe te voegen. De kalfzwezerik heeft een typische orgaanvlees smaak en is dan ook zeker niet voor iedereen weggelegd. Wil je een keer iets bijzonders op tafel toveren, en heb je gasten waarvan je weet dat ze vaker orgaan vlees eten? Dan is onze kalfzwezerik zeker een aanrader

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Kalfzwezerik Herkomst

Boer
Verschillende nederlandse boeren uit de streek
Land
Nederland

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kalfzwezerik
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk