Kogelbiefstuk

Waardering:
80% of 100
13, 95
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Van grasgevoerde Black Angus runderen
  • Gefokt op kleinschalige boerderijen
  • Geen preventieve medicatie
  • Bijzonder mals en fijn van draad
Vers geleverd
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten
Vleesversnijding
Kogelbiefstuk van de koe

Onze kogelbiefstuk wordt gesneden van de kogel uit de bovenbil van het rund. Dit stukje vlees wordt kogel genoemd

Onze kogelbiefstuk is zeer mals en heeft een fijne structuur. Dit stukje vlees kan kort worden gebakken en rood of rosé worden gegeten.

Ierse grasgevoerde kogelbiefstuk

Ierland is bij uitstek het land als het gaat om kwalitatief rundvlees. Het grootste geheim van Iers rundvlees is dat Ierse runderen het grootste deel van het jaar buiten leven. Het dieet van de runderen bestaat voor meer dan 90% uit gras en kruiden. Op duizenden kleinschalige boerderijen worden de runderen generatie op generatie op een traditionele en natuurlijke manier gefokt. De gemiddelde Ierse boerderij telt 36 hectare land, wat ongeveer gelijk staat aan 55 voetbalvelden. De runderen hebben dus alle ruimte om lekker te grazen. De combinatie van het grasdieet en volop lichaamsbeweging zorgt bij runderen voor een mooie en intense vleessmaak. Het stevige rode vlees heeft een mooie lichte en natuurlijke marmering en is fijn van structuur. Daarnaast bevat het vlees van een rund dat in de weide heeft gegraasd meer vitamine A, vitamine E en omega-3 vetzuren.

us leo.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Kogelbiefstuk Herkomst

Rassen
Black Angus
Land
Ierland
Streek
Cork County
Description
Bia Ireland helpt lokale Ierse boeren met de expoiltatie van het Black Angus rundvlees.
Herkomst

Kogelbiefstuk bereiden

  • Haal de kogelbiefstuk zeker een half uur voor het bakken uit de koelkast
  • Kruid de kogelbiefstuk met zout en peper of andere kruiden naar wens.
  • Doe olie of roomboter in de pan en zorg dat deze op temperatuur is voordat je de kogelbiefstuk erin plaatst.
  • Wil je de kogelbiefstuk medium - rare bakken? Bak het vlees dan in enkele minuten bruin. Verplaats het vlees gedurende deze tijd een aantal keer
  • Laat de kogelbiefstuk enkele minuten rusten alvorens je hem aansnijdt.

Reviews

Klantenreviews
  1. Kogelbiefstuk net als bij de keurslager maar dan zonder de deur uit te gaan
    Rating
    80%
    Als wij echt goed vlees willen dan gaan we altijd naar de lokale slager en niet naar de supermarkt. De laatste weken door de huidige omstandigheden proberen we wel drukke plaatsen te vermijden en daarom een keer een getest bij de online slagerij van Bollensteak. Wij zijn gek van kogelbiefstuk en waren dan ook blij verrast dat deze minimaal zo lekker was als bij de slager (en zelfs iets goedkoper). We hadden er op de gok direct meerdere gekocht maar daar zijn we nu erg blij mee. De kogelbiefstuk ligt nu namelijk ook in de vriezer. Ideaal altnernatief op de slager

    Gereviewd door

    Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Kogelbiefstuk
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk