Lamshaas

25, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
 • Van Nieuw - Zeelandse lammeren
 • Gesneden in eigen slagerij
 • Gegeten wat de natuur te bieden heeft
 • Hebben het gehele jaar buiten in de wei gelopen
Bevroren
 • IDEAL
 • Master Cart
 • After Pay
 • Visa Cart
Vleesversnijding
Haas van de Lam

De lamshaas wordt gesneden uit de rug van de lam

 

Het zachtste stukje van een lam is zonder twijfel het haasje. De lamshaas is ideaal voor roerbakgerechten of door een salade. Bij Bollensteak werken we met nieuw-zeelandse lammeren. Deze dieren leven het hele gehele jaar in de weide en voeden zich uitsluitend met wat de natuur te bieden heeft. Mede hierdoor heeft lamsvlees een heerlijke smaak en is het mals van structuur.

 

Nieuw-Zeelandse Lamshaas

Bij Bollensteak leveren we aan zowel particulieren als restaurants en andere horeca zaken door het hele land. Zo werken top chefs enkel met de beste producten wat ervoor zorgt dat wij in ons assortiment niets dan het beste willen. Om die reden werken wij voor onze Lamshaas met nieuw - zeelandse lammeren. Dit lamsvlees staat wereldwijd bekend als het neusje van de zalm. De dieren hebben hun gehele leven gegeten wat de natuur te bieden heeft en hebben in de open lucht mogen opgroeien waardoor ze voldoende lichaamsbeweging hebben gehad. Dit merk je direct terug in de smaak en textuur van onze Lamshaas.

 

Lamshaas kopen

Wanneer je het leuk vind om iets anders te proberen dan kan je overwegen om lamshaas te kopen. Bereid je de haasjes voor de eerste keer? Combineer ze dan met een lekkere salade, dan kan je eigenlijk niet mis gaan. Onze Nieuw Zeelandse lamshaasjes zijn heerlijk mals en ook niet onbelangrijk, de dieren hebben een mooi leven in de buitenlucht gehad. Wil je meer inspiratie voor mooie gerechten? Neem dan zeker een kijkje tussen onze recepten, deze hebben we in samenwerking met de chefs opgesteld die bij ons de producten inkopen voor hun keuken.

 

Lamshaas bakken

Hoe lekker het vlees ook is, ook de bereiding moet kloppen. Lamshaasjes bakken is gelukkig niet complex en iedereen met een simpele pan en wat roomboter of olie kan het. Een lamshaas bakken doe je al in enkele minuten en heeft door zijn eigen fantastische smaak eigenlijk ook geen extra kruiden nodig. Voor de zekerheid hebben wij hieronder een kort stappenplan zodat ook jij thuis heerlijke lamshaasjes kan bakken.

 

Lamshaas in de oven

Het is niet echt nodig maar je kan lamshaasjes ook in de oven bereiden. Wanneer je hiervoor kiest dan zal je de lamshaas eerst ook nog heel kort in een pan bruin moeten bakken. Niet meer dan 1 a max twee minuten in een goed verwarmde pan. Verwarm de oven voor tot 160 graden, De de lamshaas vervolgens nog 15 minuten in de oven, eventueel in combinatie met een lekkere marinade. Haal de lamshaas na het kwartier uit de oven en laat het een minuut tot rust komen voordat je het gaat serveren aan je gasten.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

 • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
 • Ook topchefs werken graag met onze producten
 • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
 • Wij werken met lokale boeren

Lamshaas Herkomst

Land
Nieuw Zeeland

Lamshaas bereiden

 • Een lamshaas bakken is een fluitje van een cent. Haal voor het bakken van de lamshaas deze ruim optijd uit de koelkast en laat hem rustig op kamertemperatuur komen.
 • Indien nodig, dep het haasje nog even droog voordat je hem gaat bakken.
 • Zorg ervoor dat je de pan goed op temperatuur is. Je kan  lamshaasjes bakken in olie of boter, die keuze is aan jou.
 • Bak vervolgens de lamhaas in enkele minuten gaar. Omdat het vlees erg fijn van structuur is heeft het echt niet lang nodig in de pan.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lamshaas
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

 • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
 • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
 • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
 • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
 • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk