Lamskoteletten

29, 95
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Van Nieuw - Zeelandse lammeren
  • Gesneden in onze eigen slagerij
  • Geleeft in de buitenlucht
  • Heerlijk mals en vol van smaak
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Vleesversnijding
lamskoteletten
Lamskoteletten

De lamskoteletten worden gesneden van de rug of rib van een lam

 

Lamskoteletten worden gesneden van de rib of rug van het lam. Een lamskotelet wordt gekenmerkt door een dun vetrandje. De lamskotelet die Bollensteak snijdt voor haar klanten is afkomstig van lammeren uit Nieuw - Zeeland. Bij deze lamskotelet krijg je geen wrange smaak in de mond want de dieren hebben het gehele jaar buiten geleefd samen met hun moeder. Hun voeding bestaat uit alles wat de natuur ze te bieden heeft

Lamskoteletten gesneden in eigen slagerij

In ons assortiment werken wij met nieuw zeelands lamsvlees. Lamsvlees van dit content staat bekend als een van de beste die er is. Wij zijn er dan ook trots op dat wij voor zowel onze horeca relaties als klanten in de webshop deze heerlijke malse en smaakvolle lamskoteletten mogen aanbieden. Onze lamskoteletten worden gesneden in onze eigen (EG Gecertificeerde) slagerij die voldoet aan de strengste veiligheidsnormen op het gebied van voedselveiligheid. Of je de lamskoteletten nu eet als onderdeel van je dagelijkse maaltijd of voor wanneer je iets anders wil bereiden op de BBQ, onze nieuw zeelandse koteletten zijn boter zacht en smelten op je tong.

 

Lamskoteletten uit de oven

Verwarm als eerste je oven voor op 180 graden. Haal ook nu weer het vlees uit de koelkast en laat de lamskoteletten op kamertemperatuur komen. Wil je de lamskotelet als onderdeel van een lekker gerecht serveren? Overweeg dan ook om bijvoorbeeld wat lekkere groenten in de oven te leggen. Denk dan bijvoorbeeld aan courgettes, tomaten of knolselderij. Stop deze vervolgens voor 30 minuten in de oven. Schroei in een aantal minuten de lamskoteletten dicht in een koekenpan, laat ze enkele minuten rusten en leg het vervolgens nog zes minuten in de oven samen met de groenten op 180 graden. Om je vingers bij af te likken.

 

Lamskoteletten bakken

Een lamskotelet bakken kan vrijwel iedereen. Het is een mooi stuk vlees dat relatief simpel te bereiden is mits je een aantal standaard regels in acht neemt. Zo is het van belang dat je de lamskotelet geruime tijd voor het bakken uit de koeling haalt. Indien je niet van het vetrandje houdt, zorg dan dat je deze ook van te voren verwijderd hebt (wij zijn er overigens gek op). Zorg dat je pan goed verhit is alvorens je de lamskoteletten wil gaan bakken. Bak je met boter, laat dit eerst smelten tot het mooi bruin is en haal het schuim er vanaf. Bak vervolgens de lamskoteletten in een aantal momenten mooi rose. Gebruik je een marinade? Bestrijk gedurende het bakken de lamskoteletten met deze marinade voor een extra smaakbeleving

 
 

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Lamskoteletten Herkomst

Land
Nieuw Zeeland

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lamskoteletten
Uw waardering
Duurzaam en veilig
  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord

Keurmerken en onderscheidingen

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze iuitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten


Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk