Lamsnek
- Gesneden in eigen slagerij
- Van Nieuw-Zeelandse lammeren
- Gefokt op kleinschalige boerderijen
- Heerlijk zacht en mals



Onze lamsnek wordt gesneden uit de hals
De lamsnek kennen we ook als de lamsprocureur. Het is een fantastisch mals en smaakvol stuk vlees dat wij in onze eigen slagerij snijden. Dankzij het vetje in het vlees heeft het een heerlijke smaak en blijft het bij bereiding ook lekker mals en sappig.
Lamsnek bereiden
De lamsnek is een mooi stuk vlees om langzaam te laten garen. Je kan de lamsnek low and slow bereiden op de BBQ maar ook bijvoorbeeld in de oven. Je laat het dan op lage temperatuur voor een langere tijd garen. Je maakt er dan bijvoorbeeld heerlijke shoarma of pulled lam van.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Lamsnek Herkomst
Reviews