Lamsnek

25, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Gesneden in eigen slagerij
  • Van Nieuw-Zeelandse lammeren
  • Gefokt op kleinschalige boerderijen
  • Heerlijk zacht en mals
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Vleesversnijding
nek van het lam

Onze lamsnek wordt gesneden uit de hals 

De lamsnek kennen we ook als de lamsprocureur. Het is een fantastisch mals en smaakvol stuk vlees dat wij in onze eigen slagerij snijden. Dankzij het vetje in het vlees heeft het een heerlijke smaak en blijft het bij bereiding ook lekker mals en sappig.

Lamsnek bereiden

De lamsnek is een mooi stuk vlees om langzaam te laten garen. Je kan de lamsnek low and slow bereiden op de BBQ maar ook bijvoorbeeld in de oven. Je laat het dan op lage temperatuur voor een langere tijd garen. Je maakt er dan bijvoorbeeld heerlijke shoarma of pulled lam van.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Lamsnek Herkomst

Land
Nieuw Zeeland

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lamsnek
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk