Longhaas

21, 50
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Gesneden van Belgische Dikbil
  • Uitgesproken smaak
  • Populair onder BBQ liefhebbers
  • Geen preventieve medicatie
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Vleesversnijding
Longhaas van de koe

De longhaas wordt gesneden van de spier achter de long van het rund

De longhaas is de spier die zich achter de long bevindt, en de longen laat bewegen. Omdat dit stukje hard heeft gewerkt is het erg grof van structuur, maar heeft het een zeer uitgesproken smaak. Deze uitgesproken smaak kent veel liefhebbers, zeker in de BBQwereld is het een erg geliefd stuk vlees.

Longhaas bestellen

De longhaas wint steeds meer aan bekendheid. In Nederland dan, want in Parijse bistro’s staat het al jaren op de kaart. Dit stuk vlees is wordt ook wel onglet genoemd. De longhaas is de spier die zich achter de long bevindt, en de longen laat bewegen. Omdat dit stukje hard heeft gewerkt is het erg grof van structuur, maar heeft het een zeer uitgesproken smaak. Door de grove structuur is het zaak dat de longhaas dwars op de draad gesneden wordt, zo kunt u genieten van een heerlijk stukje malse biefstuk. De longhaas wordt dagelijks bij ons gesneden in de eigen slagerij voor zowel onze horeca als particuliere klanten.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Longhaas Herkomst

Rassen
Belgisch Dikbil
Land
Nederland

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Longhaas
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk