WIJ BEZORGEN ALLEEN IN DE Bollenstreek (GEBIED TUSSEN HOOFDORP EN LEIDEN)

Benieuwd of we ook bij u bezorgen? Neem via de onderstaande button een kijkje of wij ook leveren op uw postcode. Mocht het niet het geval zijn, kunt u ons altijd een bericht toesturen voor de mogelijkheden!

Steak 1 Black

What's Hot

Bekijk hier een overzicht van onze meest verkochten producten. Een top selectie uit onze eigen slagerij!

entrecote dubbeldoel 2
750gr
Entrecote Dubbeldoel
€30.00
Levering
Bevroren of Vers
Bollensteak Lamscotelet
1200gr
Lamskoteletten
€33.95
Levering
Vriesvers
Bollensteak Ribeye 1
500 gr
Ribeye
€15.50
Levering
Bevroren
Bollensteak IbericoRibvingers 2
750gr
Iberico Rib Fingers
€17.50
Levering
Bevroren
Bollensteak Bollensteak Wagyupicanha
375gr
Wagyu Picanha
€28.15
Levering
Vriesvers
Ca. 5 personen
Gourmetschotel Deluxe
€38.50
Levering
Vers geleverd

WIJ ZIJN BOLLENSTEAK

Bollensteak is ontstaan door de toenemende vraag van particulieren die opzoek zijn naar een stukje vlees met een verhaal.

We merkten dat de consument steeds bewuster op zoek is naar kwaliteit, en als gevolg daarvan kregen wij steeds meer verzoeken. Na vele aanvragen besloten we het serieuzer aan te pakken.

In maart 2017 ging Bollensteak.nl online als de online vleesmeester van de Bollenstreek!

Reviews

Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden?

Een ruim assortiment aan soorten en maten vlees waar iedere vleesliefhebber vrolijk van wordt. Daarnaast staat er een goede prijs-kwaliteitverhouding tegenover. Eenvoudig te bestellen door de overzichtelijke website. En het mooiste van alles: het wordt nog bij je thuisbezorgd ook. Altijd netjes op de afgesproken tijden en rekening houdend met de juiste condities van het vlees. Bollensteak kan ik iedereen aanraden!!
Jan
Voorhout
Het zonnetje komt weer door dus afgelopen weekend weer de BBQ aangestoken. De dry aged Cote de Boeuf besteld en deze was helemaal super. Ook netjes door de mannen van Bollensteak zelf bezorgd. Aanrader
Charles
Lisse
Het dubbel doel rundvlees is echt heel goed. Nette jongen aan de deur (dat is bij jullie collega's nog wel eens anders), top!
Leen
Sassenheim
Wij hadden de flat iron steak gister vergeten. Wat is dat lekker. We kregen een duidelijke uitleg hoe we het vlees moesten bereiden toen we belde, het was perfect! Bedankt jongens!
Ingrid S.
Noordwijkerhout
Prachtig stuk vlees gegeten. Mede doordat we een goed advies hebben gekregen hoe te bereiden. Morgen de beef wellington! Ook weer zin in.
Wim
Noordwijkerhout