Ossenhaaspuntjes

Waardering:
80% of 100
10, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Graan gevoerd
  • Gesneden uit de rug
  • Gesneden van malse ossenhaas
  • Geen onnodige medicatie ontvangen
Vers geleverd
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten
Vleesversnijding
Ossenhaaspuntjes van het rund

Onze ossenhaas wordt gesneden uit de rug van het rund

Ossenhaaspuntjes uit de eigen slagerij

Uiteraard worden ossenhaaspuntjes gesneden van de ossenhaas, zoals de naam al doet vermoeden. In onze slagerij werken we met het prachtige Black Angus ras uit Ierland. Deze runderen eten voornamelijk plantaardig voedsel en hebben een belangrijk deel van hun leven in de buitenlucht kunnen bewegen. Het gevarieerde dieet en voldoende beweging vind je dan ook terug in de kwaliteit van de ossenhaaspuntjes. Onze ossenhaas is favoriet van een groot aantal restaurants en strandpaviljoens door heel Nederland. De kans dat je onze overheerlijke ossenhaaspuntjes dus al een keer gegeten hebt is zeker aanwezig. Verras jezelf of je gasten eens met een bijzonder gerecht of upgrade jouw wokgerecht met onze heerlijke malse ossenhaaspuntjes, we zijn er van overtuigd dat we je niet zullen teleurstellen.


Ossenhaaspuntjes recept en bereiden

Ossenhaaspuntjes zijn een enorm veelzijdig en in veel recepten te gebruiken. Sommige gebruiken ossenhaaspuntjes om te wokken maar je ziet ook veel ossenhaas recepten voorbij komen voor bijvoorbeeld salades of aziatische soepen. Waar je de ossenhaaspuntjes ook voor wilt gebruiken, de smaak en textuur van het vlees is fantastisch.Ossenhaaspuntjes bereiden is daarnaast ook erg gemakkelijk. Je wilt het vlees bij voorkeur rare tot medium rare bereiden zodat het zijn smaak en malse textuur kan behouden. Kort wokken op hoog vuur of 1 a 2 minuten max per kant in een pan moet al voldoende zijn voor een geslaagd ossenhaaspuntjes recept.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Ossenhaaspuntjes Herkomst

Rassen
Black Angus
Land
Ierland
Streek
Corck County

Ossenhaaspuntjes bereiden

  • Je wilt de ossenhaaspuntjes pas gaan bakken als deze op kamertemperatuur zijn, Haal ze hiervoor minimaal een half uur voor bereiding uit de koelkast.
  • Aan de ossenhaaspuntjes kan je eventueel voor het bakken nog licht wat zout en of peper toevoegen.
  • Doe olie of roomboter in de pan en plaats de ossenhaaspuntjes er pas in als deze echt goed heet is.
  • Ossenhaaspuntjes eet je het liefst rare tot medium rare, op hoog vuur hoef je ze niet langer dan twee minuten te bereiden.
  • Draai tijdens het bakken eventueel het vuur wat terug en voeg wat extra roomboter toe voor de smaak.
  • Omdat je ossenhaas het liefst rare of medium rare eet hoef je deze wat ons betreft niet nog te laten garen in de pan.
  • Haal de ossenhaaspuntjes uit de pan en laat deze enkele minuten rusten.

Reviews

Klantenreviews
  1. Heerlijk mee wokken
    Rating
    80%
    Ossenhaaspuntjes vinden wij altijd heerlijk om mee te wokken in een aziatisch gerecht. Deze ossenhaaspuntjes waren daar ook zeker voor geschikt. De smaak was helemaal prima, de puntjes zelf konden we zelfs nog iets kleiner snijden maar dat was goed want daardoor konden we er zelfs twee keer van eten. De verhouding van prijs en kwaliteit was prima. Oftewel, was misschien iets duurder dan bij de plaatselijke slager maar het verschil was volgens mij minder dan een euro maar de ossenhaaspuntjes waren dat zeker meer dan waard.

    Gereviewd door

    Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ossenhaaspuntjes
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk