Wie zijn wij

Beste bezoeker van Bollensteak.nl,

Mooi om te zien dat u geïnteresseerd bent in ons bedrijf. Wij leggen u graag uit waar wij als Bollensteak.nl voor staan, en waarom wij deze online butchershop zijn begonnen.


Waarom Bollensteak.nl?

Wij worden blij van mooi vlees, van hoe het er uitziet, van echt vakmanschap, de veelzijdigheid maar boven alles de unieke en authentieke smaken van dit ambachtelijke product. Heeft u dit ook? Graag laten we u kennismaken met de mooie producten waar wij iedere dag zo graag mee werken.

Al sinds 2000 voorzien wij allerlei soorten horecagelegenheden in de Bollenstreek van hun vleesassortiment. Nu wij merken dat de consument steeds meer waarde hecht aan kwaliteit, vinden wij het tijd om onze producten ook direct te delen met iedereen die een mooi stuk vlees kan waarderen.  

Om u zo goed mogelijk in uw wensen te voorzien, hebben wij lang nagedacht over hoe wij ons assortiment samen moesten stellen. Hiervoor hebben wij 5 richtlijnen opgesteld om u zo goed mogelijk te bedienen met kwaliteitsvlees.

1.      Smaak

Op de eerste plaats staat de smaak van onze producten. Wij geloven dat authentieke en unieke smaken centraal moeten staan in ons assortiment. Om u hier in te kunnen voorzien werken wij met speciaal geselecteerde rassen van over de hele wereld.

2.      Kwaliteit

Al onze producten moeten van een constante hoge kwaliteit zijn. Daarom wordt al ons vlees ingekocht bij gecertificeerde leveranciers van volbloedrassen uit het binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen wij de topkwaliteit van onze producten altijd waarborgen.

3.      Service

Nadat wij er vertrouwen in hebben dat we het assortiment goed verzorgd hebben, moeten we goed voor u zorgen. Daarop hebben wij onze service speciaal ingericht. Wij blijven regio gebonden zodat wij snel kunnen reageren op uw wensen, en zodat wij zelf het transport kunnen verzorgen. Wij willen er zeker van zijn dat onze producten u in goede staat bereiken. Daarom maken wij geen gebruik van koeriersdiensten die uw bestelling bezorgen.

4.      Controle

Uw bestelling wordt altijd bezorgd door een medewerker van Bollensteak.nl. Deze medewerker controleert de bestelling voor bezorging en kan u indien nodig nog aan de deur van advies voorzien.

5.      Transport

Een ander groot voordeel van de regio gebondenheid is dat we u geen hoge verzendkosten hoeven te rekenen. Daarnaast begrijpen wij heel goed dat u geen hele dag vrij wilt nemen om op uw bestelling te wachten. Daarom bieden wij u doordeweeks een avond bezorgservice aan.


Familiebedrijf

Bollensteak.nl is onderdeel van Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst BV. Vleesverwerkingsbedrijf van der Holst is een snel groeiend familiebedrijf dat in 2000 is opgericht. Eigenaar Paul van der Holst heeft het slagersvak met de paplepel ingegoten gekregen. Zijn vader die ook sinds jaar en dag al in de vleesverwerking actief is, nam hem als kleine jongen al mee en leerde hem de fijne kneepjes van het vak. Na jaren lang in dienst te zijn bij familie en andere slagerijen besloot Paul van der Holst dat hij voor zichzelf wilde beginnen. In 2000 begon hij met een paar man personeel zijn eigen uitbeenderij. Vrijwel direct was er vraag van kennissen vanuit de Horeca of hij hen kon voorzien van vlees. Vandaag de dag bestaat het team van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst en Van der Holst – Vlees voor de Horeca uit ongeveer 40 gepassioneerde medewerkers en enkele partners. Samen doen wij ons uiterste best om het succes van deze ondernemingen door te zetten bij Bollensteak.nl, en u een uitzonderlijk stukje vlees te bezorgen. 

Let op

Afhalen op locatie is helaas niet mogelijk.