Picanha Aberdeen Angus

Waardering:
100% of 100
29, 60
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Afkomstig van Aberdeen Angus runderen
  • Gesneden in eigen slagerij
  • Gefokt op kleinschalige boerderijen
  • Fantastisch voor op de BBQ
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten
Vleesversnijding
Picanha van de koe

Onze picanha wordt gesneden uit het bovenste gedeelte van de achtervoet, tegen de staart.

Picanha is de Portugese benaming voor staartstuk. Zoals de naam al verklapt is dit stuk afkomstig uit het bovenste gedeelte van de achtervoet, tegen de staart. De picanha is driehoekig van vorm en heeft aan de bovenzijde een vetrandje. Dit vetrandje geeft veel smaak af aan het vlees en zorgt er voor dat het heerlijk mals is. Het staartstuk is een groep spieren die niet heel veel gebruikt wordt door het rund. Hierdoor is het vlees fijn van draad en redelijk mager. Het puntje van het staartstuk is het zachtst en wordt stugger naarmate het vlees breder wordt.

Grasgevoerde Aberdeen Angus Picanha

Waar de Picanha al jaren furore maakt in Latijns Amerikaanse landen zoals Brazillie en Argentinie begint het nu in Nederland ook steeds meer voet aan de grond te krijgen. Met name BBQ liefhebbers zijn verantwoordelijk voor de opmars van de Picanha. De Aberdeen Angus Picanha is werkelijk waar een fantastisch stuk vlees mits goed bereid. Door de combinatie van het grasgevoerde dieet in combinatie met voldoende beweging is dit vlees van zichzelf bijzonder sappig en mals. Het wordt vaak gebruikt als pronkstuk voor op de BBQ maar ook als je met kerst of een andere bijzondere gelegenheid iets speciaals op tafel wilt zetten voor jouw gasten is de Picanha een must have om eens geprobeerd te hebben.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Picanha Aberdeen Angus Herkomst

Rassen
Black Angus
Land
Ierland
Streek
Cork County
Herkomst

Reviews

Klantenreviews
  1. Mals en sappig en goede slager
    Rating
    100%
    Ik ben een vervente BBQ'er en heb al vaker een Picanha op de grill gelegd. Ik heb hem al bij meerdere webshops gehaald maar deze Picanha stak er echt met kop en schouders bovenuit. Het vlees is fantastisch van smaak. Wat ik ook fijn vond waren de tips die de slager op het handgeschreven briefje erbij had geschreven. Helemaal top

    Gereviewd door

    Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Picanha Aberdeen Angus
Uw waardering
Duurzaam en veilig
  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord

Keurmerken en onderscheidingen

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze iuitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten


Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk