Picanha Australisch
- Bijzonder mals, sappig en smaakvol
- Minimaal 150 dagen graan gevoerd
- De keuze van toprestaurants
- Prijswinnend vlees



Onze Australische Picanha wordt gesneden uit het bovenste gedeelte van de achtervoet, tegen de staart
Ook wel staartstuk. Zoals de naam al doet vermoeden wordt de Picanha gesneden uit het bovenste gedeelte van de achtervoet, tegen de staart.
Australisch graan gevoerde Picanha
Voor de echte fijnproevers, en liefhebbers van graan gevoerd kwaliteitsrundvlees. Australische runderen grazen ongeveer 26 maanden op uitgestrekte weides van vers gras en kruiden. De laatste 150 tot 200 dagen worden ze gecontroleerd in ruime feedlocks bijgevoerd met een zeer uitgebalanceerd mengvoer met als basis graan. Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een mooie vet marmering van het vlees. Het rundvlees wordt daardoor malser, sappiger en smaakvoller, een unieke smaak en prachtige onderscheidende structuur. Dankzij de ligging van Australië blijven de runderen goed beschermd tegen ziektes. Australisch vee behoort tot het gezondste van de wereld.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Picanha Australisch Herkomst
Reviews
-
Super mooi stuk vleesWij hebben al heel wat geproefd van bollenstreak.
Van biefstuk tot hamburger,saté of rollade en heerlijke picanha mmmmm echt top allemaalGepost op
-
Top kwaliteit met hoofdlettersWij hebben met vrienden deze Picanha op de bbq gedaan. Wij hebben gesmuld! Wat een geweldig stuk vlees. Bij worden vaste klant. Top!
Gepost op