Picanha Australisch

Waardering:
100% of 100
42, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Bijzonder mals, sappig en smaakvol
  • Minimaal 150 dagen graan gevoerd
  • De keuze van toprestaurants
  • Prijswinnend vlees 
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten
Vleesversnijding
Picanha van de koe

Onze Australische Picanha wordt gesneden uit het bovenste gedeelte van de achtervoet, tegen de staart

Ook wel staartstuk. Zoals de naam al doet vermoeden wordt de Picanha gesneden uit het bovenste gedeelte van de achtervoet, tegen de staart.

Australisch graan gevoerde Picanha

Voor de echte fijnproevers, en liefhebbers van graan gevoerd kwaliteitsrundvlees. Australische runderen grazen ongeveer 26 maanden op uitgestrekte weides van vers gras en kruiden. De laatste 150 tot 200 dagen worden ze gecontroleerd in ruime feedlocks bijgevoerd met een zeer uitgebalanceerd mengvoer met als basis graan. Dit speciale voedingspatroon zorgt voor een mooie vet marmering van het vlees. Het rundvlees wordt daardoor malser, sappiger en smaakvoller, een unieke smaak en prachtige onderscheidende structuur. Dankzij de ligging van Australië blijven de runderen goed beschermd tegen ziektes. Australisch vee behoort tot het gezondste van de wereld.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Picanha Australisch Herkomst

Boer
Rosedale Ruby farmers
Rassen
Angus Charolais
Land
Australie
Streek
New South Wales
Herkomst

Reviews

Klantenreviews
  1. Top kwaliteit met hoofdletters
    Rating
    100%
    Wij hebben met vrienden deze Picanha op de bbq gedaan. Wij hebben gesmuld! Wat een geweldig stuk vlees. Bij worden vaste klant. Top!

    Gereviewd door

    Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Picanha Australisch
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk