Porterhouse steak

45, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Natuurlijke marmering en fijn van structuur
  • Gesneden in eigen slagerij
  • Hoog in vitamine A, E en omega-3 vetzuren
  • Van gras gevoerde Ierse runderen
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten

Een porterhouse steak is een T-bone steak van minimaal een kilo. Daarnaast kenmerkt een porterhouse steak zich doordat de verhoudingen iets anders liggen dan bij een ‘’normale’’ T-bone steak. Een porterhouse steak bevat relatief minder entrecôte en meer ossenhaas.

Dagelijks vers gesneden in eigen slagerij

De Porterhouse steak is een populair stuk vlees dat ook in veel restaurants en strandpaviljoens op de kaart staat. Omdat wij bij Bollensteak ook veel leveren aan horeca partijen wordt onze Porterhouse dan ook dagelijks vers gesneden in onze eigen slagerij. Het vlees heeft een prachtige marmering en is vol van smaak doordat het afkomstig is van gras gevoerde Ierse runderen. Wil je een bijzondere steak op tafel zetten dan moet je de Porterhouse steak zeker een keer proberen.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Porterhouse steak Herkomst

Rassen
Hereford
Land
Ierland

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Porterhouse steak
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk