Pulled Pork kant en klaar
- 12 tot 15 uur Voorgegaard
- twee porties van 500 gram
- Bereid door onze eigen slagers
- Gesneden uit de nek en schouder van het wroetvarken




Onze kant en klare pulled pork is afkomstig uit de shouder en nek van het varken
Onze pulled pork kant en klaar wordt gemaakt van speciaal geselecteerde varkensnekken en delen van de schouder, in Amerika ook wel de Boston Butt genoemd. Deze varkensdelen worden op speciale wijze gekruid en heel rustig gemengd in een tumbler. Na deze speciale behandeling worden de varkensdelen op lage temperatuur 12 tot 15 uur gegaard.
pulled pork kant en klaar van Wroetvarkens
Bij Bollensteak leveren we aan zowel particulieren als horeca. Onze horeca klanten willen hun gasten het beste van het beste leveren. Daarom verwachten ze ook van ons het beste van het beste. Het is dan ook niet meer dan logisch dat onze kant en klare pulled pork gesneden wordt van Wroetvarkens van het Belgische Pietran ras. Slechts een procent van alle varkens voldoen aan de eigen van deze prestigieuze organisatie. Vlees gesneden van Wroetvarkens is bijzonder mals en door de omstandigheden waarin de varkens gehouden worden daarnaast ook diervriendelijk. Wil je een keer pulled pork kant en klaar bestellen? Probeer dan zeker onze pulled pork van het wroetvarken.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Pulled Pork kant en klaar Herkomst
Reviews