Ribeye Dubbeldoel
- Van Nederlandse boeren
- Gesneden van Friese Holstein runderen
- Heerlijk mals met prachtige marmering
- Geen onnodige antibiotica of hormonen



Zoals de naam al doet vermoeden wordt een ribeye gesneden van het ribrack dat zich bevind aan de voorkant van een rund. Aan deze zijde heeft het vlees meer bewogen waardoor het voller is van smaak. De ribeye is doorregen met kleine vetadertjes waardoor het een prachtige marmering heeft. Het is goed om te weten dat deze vetadertjes verdwijnen tijdens de bereiding en daardoor zorgen voor meer smaak en malsheid van het vlees.
Ribeye van Hollands melkkoeien
Dubbeldoel ribeye is afkomstig van runderen die eerst dienst hebben gedaan in de Nederlandse melkveehouderij. Hier komt dan ook logischerwijs de naam "dubbeldoel" vandaan. De dieren worden tegen het einde van de melkproductie geinspecteerd of ze voldoen aan de strenge critera van vleeskoe. Slechts 15% van de dieren komt door deze strenge selectie en gaat vervolgens 120 dagen genieten van de buitenlucht waar de dieren kunnen bewegen en grazen naar hartenlust. Dit in combinatie met een uitgebalanceerd dieet zorgt ervoor dat wij een bijzonder stukje oer hollandse Ribeye kunnen aanbieden. Voor ons dubbeldoel assortiment werken wij samen met een aantal met zorg geselecteerde boeren uit Friesland, Overijssel en Gelderland.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Ribeye Dubbeldoel Herkomst
Reviews