Ribeye USA Grain fed 120 days

41, 25
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Van Noord Amerikaanse boeren
  • 120 dagen graan gevoerd
  • raszuivere Angus- en Hereford runderen
  • fantastische marmering en bijzonder mals
Beter Leven
Biologisch
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten

Het T-vormige bot vormt een scheiding van twee van de duurste stukken rundvlees, namelijk de entrecôte (links), en de ossenhaas (rechts). De grootte van de T-bone, gecombineerd met het feit dat het twee van de duurste stukken rundvlees bevat, maakt de steak één van de duurste en kwalitatief hoogstaande steaks beschikbaar.

De T-bone wordt afgesneden van de korte lende. Het stuk vlees dankt zijn naam aan het T-vormige bot dat zich in het midden van het stuk bevindt. Dit T-vormige bot vormt een scheiding van twee van de duurste stukken rundvlees, namelijk de entrecôte (links), en de ossenhaas (rechts). De grootte van de T-bone, gecombineerd met het feit dat het twee van de duurste stukken rundvlees bevat, maakt de steak één van de duurste en kwalitatief hoogstaande steaks beschikbaar.

Iers gras gevoerd

Ierland is bij uitstek het land als het gaat om kwalitatief rundvlees. Het grootste geheim van Iers rundvlees is dat Ierse runderen het grootste deel van het jaar buiten leven. Het dieet van de runderen bestaat voor meer dan 90% uit gras en kruiden. Op duizenden kleinschalige boerderijen worden de runderen generatie op generatie op een traditionele en natuurlijke manier gefokt. De gemiddelde Ierse boerderij telt 36 hectare land, wat ongeveer gelijk staat aan 55 voetbalvelden. De runderen hebben dus alle ruimte om lekker te grazen. De combinatie van het grasdieet en volop lichaamsbeweging zorgt bij runderen voor een mooie en intense vleessmaak. Het stevige rode vlees heeft een mooie lichte en natuurlijke marmering en is fijn van structuur. Daarnaast bevat het vlees van een rund dat in de weide heeft gegraasd meer vitamine A, vitamine E en omega-3 vetzuren.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Ribeye USA Grain fed 120 days Herkomst

Rassen
Black Angus
Land
Verenigde staten
Streek
1660 Lincoln St # 2250, Denver, CO 80264, Verenigde Staten
Description

USA Meat Export federation uit Denver is de Branche organisatie die de lokale boeren helpt met exporteren van hun premium grain fed producten.

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ribeye USA Grain fed 120 days
Uw waardering
Duurzaam en veilig
  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord

Keurmerken en onderscheidingen

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze iuitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten


Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk