Ribroast

34, 50
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Mals vlees dankzij mooie vetrand
  • Van Nederlandse wroetvarkens
  • Gefokt op kleinschalige boerderijen
  • Geen preventieve medicatie
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten
Vleesversnijding
Ribroast van het varken

De ribroast wordt gesneden uit het voorste deel van de lende van het varken

De uitstekende benen geven dit mooie stuk een stoer karakter en zorgen voor een intensere smaakbelevenis. Het vlees heeft een goede rand met vet, dat het vlees goed mals houdt. Ideaal dus voor bereiden op de barbecue. Dit is geen vlees voor kleine jongens; dit is vlees voor mannen!

Rib Roast van Nederlandse boeren

De ribroast gesneden van het wroetvarken is echt een bijzonder stukje vlees. Dankzij de vetrand blijft het vlees heerlijk mals en vol van smaak. Wij snijden deze Ribroast in de eigen slagerij van het mooie Belgische Piétrain-varkensras. Dit vlees wordt in Nederlandse varkens stallen gefokt door boeren die zich hebben aangesloten bij het Wroetvarken. Om het wroetvarken certificaat te voeren moet een boer aan hele scherpe eisen voldoen. Om die reden is slechts 1% van de Nederlandse varkens een echt wroetvarken. Het vlees kenmerkt zich door een laag vetgehalte en zeer fijne structuur. Wil je eens iets anders proberen, ga dan voor deze fantastische ribroast.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Ribroast Herkomst

Boer
Wroetvarken veehouders
Rassen
Belgische Pietrain
Land
Nederland
Streek
Noord Holland, Overijssel en Brabant

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Ribroast
Uw waardering
Duurzaam en veilig
  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord

Keurmerken en onderscheidingen

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze iuitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten


Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk