Rundergehakt dubbeldoel
- Van Nederlandse dubbeldoel koeien
- Top kwaliteit van eigen bodem
- Dagelijks vers gedraaid in eigen slagerij
- Geen preventieve medicatie



Wordt van meerdere onderdelen vervaardigd, zoals de hals, de borst en het onderrib
Zoals bij al het vlees herken je kwalitatief goed gehakt aan de geur en de kleur. Een andere goede test is tijdens het bakken in de pan. Ons gehakt wordt niet ingespoten met extra vocht en verlies daarom ook nauwelijks vocht tijdens de bereiding. Al het gehakt in ons assortiment wordt in onze eigen slagerij gedraaid van enkel kwalitatief hoogstaande runderen die voldoen aan de hoogste kwaliteits en veiligheidseisen.
Rundergehakt van Hollandse dubbeldoelkoeien
Dubbeldoel runderen zijn koeien die eerst dienst hebben gedaan in de zuivelproductie. Na deze tijd gaan ze nog door voor vleesproductie. In deze periode mogen de koeien lopen en grazen in de wei en krijgen ze een uitgebalanceerd dieet. De bijzondere combinatie van zuivel en vleesproductie zorgt voor een heel bijzonder stuk vlees met een uitgesproken smaak. Dit proef je dan ook terug in het gehakt dat wij van deze runderen draaien in de slagerij. Of je het gehakt nu gebruikt om gehaktballen te draaien, hamburgers te maken of voor in de lasagna, wij garanderen je dat je het verschil gaat proeven.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Rundergehakt dubbeldoel Herkomst
Ons Dubbeldoel assortiment is afkomstig van verschillende boeren uit de Friesland, Gelderland en Overijssel.
Reviews