Sukade

De sukade is in nederland vooral bekend als het ouderwetse sudder of draadjesvlees. Toch maakt de sukade steak sinds enkele jaren een opmars en zie je hem ook steeds vaker in restaurants op de kaart staan als een volwaardige steak. Wat ons betreft niet meer dan terecht, Wij leveren inmiddels aan diverse toprestaurants onze sukade steak, die jij nu dus ook thuis op het bord kan toveren.

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Flat Iron Steak
  29, 50
  900 gr
  Op voorraad: Morgen geleverd!
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Rundvlees

Het rundvlees in ons assortiment is van een uitzonderlijke kwaliteit. We werken met verschillende rassen uit zowel binnen als buitenland. Van extreem mooi gemarmerd tot mager rundvlees. Graan gevoerd of gras gevoerd al ons rundvlees heeft een fantastische smaak, voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en hebben geen onnodige antibiotica of andere stoffen toegediend gekregen.

Rundvlees kopen

Wil je een goed stuk rundvlees kopen? Dan ben je bij Bollensteak aan het juiste adres. Al het rundvlees wordt in onze eigen uitbeenderij gesneden door onze eigen vakmensen die al jarenlang niets anders doen dan de beste stukken vlees selecteren voor zowel horeca klanten en particulieren uit het hele land. Of je nu kiest voor een mooie Rib Eye, Entrecote, Bavette of Tomahawk steak wij zorgen ervoor dat uw rundvlees onder de juiste condities bezorgd wordt zodat je thuis kan genieten van dezelfde kwaliteit als je gewend bent in toprestaurants.

De mooiste rassen uit betrouwbare landen

In ons rundvlees aanbod werken we uitsluitend met gerenommeerde boeren uit landen die bekend staan om de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun rundvlees. Van gras gevoerde ierse entrecote tot 120 dagen graan gevoerde Cote de Boeuf, Brisket en Rib Eye. Daarnaast zijn wij enorm trots op ons lokale aanbod. Nederlands rundvlees doet niets onder voor al het moois dat in het buitenland te krijgen is. Met name ons dubbeldoel rundvlees is van uitmuntende kwaliteit en fantastisch van smaak. Dubbeldoel koeien verdienen wat ons betreft een podium en daarmee steunen we ook direct de Nederlandse boeren.


Een overzicht van onze rundvlees rassen:
Black Angus
Hereford
Wagyu
Dubbeldoel

Rundvlees braden of bakken, enkele belangrijke tips

Natuurlijk is de kwaliteit en herkomst van het rundvlees erg belangrijk voor een geslaagde maaltijd. Daarnaast zijn er wel enkele algemene tips die je altijd in het achterhoofd moet houden wil je zelf rundvlees braden of bakken.

 • - Haal het rundvlees op tijd uit de koelkast, minimaal 30 minuten voor je het gaat gebruiken maar liever nog eerder
  - Dep het vlees droog met een schoon stuk keukenpapier
  - Inspecteer altijd het vlees, zitten er nog vliezen aan, snijd deze dan weg
  - Wil je het vlees bakken, zorg ervoor dat de pan goed voorverwarmd is. Leg het rundvlees dus nooit direct in de pan
  - Wil je het vlees wat extra smaak meegeven, je mag best wat zout gebruiken, doe dit dan wel relatief kort voor het bakken, +/- 10 minuten is prima. Zout onttrekt namelijk vocht en dus sappen uit het vlees en dat wil je niet drie uur voor het bakken al over het rundvlees strooien
  - Ben je klaar met bakken? Niet te gehaast zijn, wikkel het rundvlees nog even in een stuk aluminiumfolie en laat het nog enkele minuten doorgaren