Short Rib

45, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Gesneden in eigen slagerij
  • Van grasgevoerde Ierse runderen
  • Gefokt op kleinschalige boerderijen
  • Ideaal voor op de BBQ
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten

Beef ribs, misschien beter bekend als short ribs zijn de ‘spare-ribs’ van een rund. De Amerikaanse benaming shortribs dankt zijn naam aan de short plate waar ze aan vast zitten. Deze beef ribs zijn in Nederland lastig verkrijgbaar, omdat ze nog niet zo populair zijn. Gelukkig is er een opmars gaande betreft deze heerlijke ribs die uitermate geschikt zijn voor op de BBQ

Onze Short Ribs worden dagelijks vers gesneden in de eigen slagerij. Al onze slagers zijn volledig gecertificeerd en daarom goed in staat om de kwaliteit van elke stuk vlees, dus ook onze Short Rib te beoordelen. De combinatie van hoogstaande boerderijen en gespecialiseerde slagers zorgt ervoor dat u een heerlijke short rib in de oven of BBQ kan leggen

Van kleinschalige Ierse boerderijen

Ierland staat wereldwijd bekend als een van de voorlopers als het aankomt op premium rundvlees. Dit is uiteraard niet zonder reden, al decennia lang fokken Ierse boeren op kleinschalige boerderijen gras gevoerde runderen. Een gemiddelde Ierse boerderij heeft zo'n 36 hectare land. Dit is vergelijkbaar met 55 voetbalvelden. Een enorme oppervlakte waar dagelijks alle runderen in de buitenlucht kunnen leven en eten wat de natuur ze te bieden heeft. Uiteraard zien wij dat terug in de short rib op ons bord. Het vlees is heerlijk mals en heeft een fantastische smaak. Ook niet onbelangrijk, de beef ribs zijn rijk aan omega 3 vetzuren, Vitamine A en E. Doordat de dieren geen onnodige preventieve medicatie hebben ontvangen is dat voor de eind consument ook weer een zorg minder.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Short Rib Herkomst

Rassen
Black Angus
Land
Ierland

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Short Rib
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk