Short Rib
- Gesneden in eigen slagerij
- Van grasgevoerde Ierse runderen
- Gefokt op kleinschalige boerderijen
- Ideaal voor op de BBQ


Beef ribs, misschien beter bekend als short ribs zijn de ‘spare-ribs’ van een rund. De Amerikaanse benaming shortribs dankt zijn naam aan de short plate waar ze aan vast zitten. Deze beef ribs zijn in Nederland lastig verkrijgbaar, omdat ze nog niet zo populair zijn. Gelukkig is er een opmars gaande betreft deze heerlijke ribs die uitermate geschikt zijn voor op de BBQ
Onze Short Ribs worden dagelijks vers gesneden in de eigen slagerij. Al onze slagers zijn volledig gecertificeerd en daarom goed in staat om de kwaliteit van elke stuk vlees, dus ook onze Short Rib te beoordelen. De combinatie van hoogstaande boerderijen en gespecialiseerde slagers zorgt ervoor dat u een heerlijke short rib in de oven of BBQ kan leggen
Van kleinschalige Ierse boerderijen
Ierland staat wereldwijd bekend als een van de voorlopers als het aankomt op premium rundvlees. Dit is uiteraard niet zonder reden, al decennia lang fokken Ierse boeren op kleinschalige boerderijen gras gevoerde runderen. Een gemiddelde Ierse boerderij heeft zo'n 36 hectare land. Dit is vergelijkbaar met 55 voetbalvelden. Een enorme oppervlakte waar dagelijks alle runderen in de buitenlucht kunnen leven en eten wat de natuur ze te bieden heeft. Uiteraard zien wij dat terug in de short rib op ons bord. Het vlees is heerlijk mals en heeft een fantastische smaak. Ook niet onbelangrijk, de beef ribs zijn rijk aan omega 3 vetzuren, Vitamine A en E. Doordat de dieren geen onnodige preventieve medicatie hebben ontvangen is dat voor de eind consument ook weer een zorg minder.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Short Rib Herkomst
Reviews