Stoofvlees gegaard

24, 95
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Sukade van malse Hollandse runderen
  • Bereid in eigen slagerij
  • Geen preventieve medicatie
  • Ruim voldoende voor 4 personen
Vers geleverd
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten
Vleesversnijding
Stoofvlees van de koe

Onze sukade wordt gesneden uit de schouder van de koe

Ons stoofvlees is gemaakt van sukade afkomstig van Nederlandse runderen. De meeste mensen kennen sukade als draadjesvlees. Dit vlees is afkomstig van de schouder en heeft veel bewogen. Om die reden is het vlees van zichzelf wat stugger maar heeft het desondanks een heerlijke uitgesproken smaak

Stoofvlees eten we overwegend op een regenachtige herfstdag al vinden wij ons eigen gestoofde stoofvlees dusdanig lekker dat we het op elke dag in elk seizoen wel zouden kunnen eten..

Stoofvlees bereid door onze eigen slagers

Omdat sukade werkvlees is is het ook ietst stugger. Je moet dan ook engelen geduld hebben, het goed kruiden en het dan langzaam laten garen. Zo gezegd, zo gedaan. Om het makkelijk te maken hebben de slagers in onze slagerij zelf deze taak op zich genomen. Het stoofvlees hebben we meerdere uren langzaam laten stofen in onze eigen kruidenmix. Je hoeft hier zelf dus nietsmeer aan te doen. Enkel opwarmen en smullen maar.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Stoofvlees gegaard bereiden

  • Haal het stoofvlees ruim voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
  • Onze stoofvlees van sukade is al bereid en gekruid in onze eigen slagerij, je hoeft hier in principe niets meer aan toe te voegen
  • Verhit een pan, doe hier een heel klein beetje olijf olie of boter bij en plaats de inhoud van de verpakking in de pan
  • Je hoeft het stoofvlees enkel op te warmen, doe dit bij voorkeur om laag / middelhoog vuur in enkele minuten, afhankelijk van hoelang je het stoofvlees uit de koelkast heb gehaald en op kamer temperatuur heb laten komen

Dranksuggesties voor Stoofvlees gegaard

Uiteraard denken we ook graag met je mee wat je kan drinken bij een heerlijk stoofvlees gerecht. Hieronder dan ook enkele suggesties waarmee je het diner compleet kan maken:

Rode wijn

  • Een stevige rode wijn met wat karakter past goed bij dit heerlijke gerecht. Denk hierbij aan een volle Bordeaux of als je echt uit wilt pakken een Amarone

Bier

  • Een lekker bruin biertje, bijvoorbeeld:
  • Grimbergen dubbel 6,5 % (bier)

Sterk

  • Sterke drank bij een maaltijd is niet voor iedereen. Wil je toch een keer iets anders, overweeg dan een Single Malt Bowmore 12 year (Whiskey) of Jameson Black Barrel (Whiskey)

Alcoholvrij

  • Amstel of Heineken 0% (Alcohol vrij)

Dranksuggesties van John Hoogeveen - Meesterslager - Bollensteak

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Stoofvlees gegaard
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk