Stoofvlees gegaard
- Sukade van malse Hollandse runderen
- Bereid in eigen slagerij
- Geen preventieve medicatie
- Ruim voldoende voor 4 personen



Onze sukade wordt gesneden uit de schouder van de koe
Ons stoofvlees is gemaakt van sukade afkomstig van Nederlandse runderen. De meeste mensen kennen sukade als draadjesvlees. Dit vlees is afkomstig van de schouder en heeft veel bewogen. Om die reden is het vlees van zichzelf wat stugger maar heeft het desondanks een heerlijke uitgesproken smaak
Stoofvlees eten we overwegend op een regenachtige herfstdag al vinden wij ons eigen gestoofde stoofvlees dusdanig lekker dat we het op elke dag in elk seizoen wel zouden kunnen eten..
Stoofvlees bereid door onze eigen slagers
Omdat sukade werkvlees is is het ook ietst stugger. Je moet dan ook engelen geduld hebben, het goed kruiden en het dan langzaam laten garen. Zo gezegd, zo gedaan. Om het makkelijk te maken hebben de slagers in onze slagerij zelf deze taak op zich genomen. Het stoofvlees hebben we meerdere uren langzaam laten stofen in onze eigen kruidenmix. Je hoeft hier zelf dus nietsmeer aan te doen. Enkel opwarmen en smullen maar.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Stoofvlees gegaard bereiden
- Haal het stoofvlees ruim voor het bereiden uit de koelkast om op kamertemperatuur te laten komen.
- Onze stoofvlees van sukade is al bereid en gekruid in onze eigen slagerij, je hoeft hier in principe niets meer aan toe te voegen
- Verhit een pan, doe hier een heel klein beetje olijf olie of boter bij en plaats de inhoud van de verpakking in de pan
- Je hoeft het stoofvlees enkel op te warmen, doe dit bij voorkeur om laag / middelhoog vuur in enkele minuten, afhankelijk van hoelang je het stoofvlees uit de koelkast heb gehaald en op kamer temperatuur heb laten komen
Dranksuggesties voor Stoofvlees gegaard
Uiteraard denken we ook graag met je mee wat je kan drinken bij een heerlijk stoofvlees gerecht. Hieronder dan ook enkele suggesties waarmee je het diner compleet kan maken:
Rode wijn
- Een stevige rode wijn met wat karakter past goed bij dit heerlijke gerecht. Denk hierbij aan een volle Bordeaux of als je echt uit wilt pakken een Amarone
Bier
- Een lekker bruin biertje, bijvoorbeeld:
- Grimbergen dubbel 6,5 % (bier)
Sterk
- Sterke drank bij een maaltijd is niet voor iedereen. Wil je toch een keer iets anders, overweeg dan een Single Malt Bowmore 12 year (Whiskey) of Jameson Black Barrel (Whiskey)
Alcoholvrij
- Amstel of Heineken 0% (Alcohol vrij)
Dranksuggesties van John Hoogeveen - Meesterslager - Bollensteak
Reviews