Varkenshaas

Waardering:
100% of 100
11, 00
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Veruit het zachtste deel van het varken
  • Weinig vet en een fijne structuur
  • Ketting al verwijderd door onze slagers
  • Gesneden van het wroetvarken
Beter Leven
Bevroren
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Vleesversnijding
Varkenshaas van Wroetvarkens

De varkenshaas wordt gesneden uit de holte van de rug

De varkenshaas bevindt zich in de holte van de rug en is veruit het zachtste deel van een varken. Dit komt omdat de varkenshaas een niet werkend stukje van het varken is, waardoor het weinig vet bevat en het een fijne structuur heeft. De varkenshaas bestaat uit een dik gedeelte (kop) en een dunner uiteinde. Onze varkenshaas wordt verkocht zonder ‘’ketting’’. De ketting bevindt zich aan de buitenkant van de haas, waarmee het stukje vlees oorspronkelijk vast zat gehecht aan de ribben. Wij verwijderen de ketting omdat dit stukje pezig en minder smakelijk is.

Varkenshaas zonder ketting

Al onze stukken vlees worden gesneden door gediplomeerde slagers in onze eigen slagerij. Zo ook onze varkenshaas. Onze slagers weten als geen ander dat de ketting geen echte meerwaarde biedt aan dit prachtige stuk vlees. Om het voor onze horeca en particulieren klanten zo makkelijk mogelijk te maken snijden wij de ketting dan ook al af voordat we het vlees verpakken voor verzending. Een van de grote voordelen van bestellen in onze webshop is dat wij niet zomaar een doorgeefluik zijn met een grote vriezer maar daadwerkelijk vanuit een EG gecertificeerde slagerij werken. Voedselveiligheid is onze top prioriteit en om onze EG certificering te behouden worden wij structureel door externe controleurs beoordeeld. Al onze werk en koelingsruimtes voldoen aan alle europese veiligheidsnormen. Zo snijden wij niet alleen een heerlijk stukje varkenshaas, hij is ook nogeens gesneden onder de beste omstandigheden door vakkunidge slagers.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Varkenshaas Herkomst

Boer
Wroetvarken veehouders
Rassen
Belgische Pietrain
Land
Nederland
Streek
Noord Holland, Overijssel en Brabant

Reviews

Klantenreviews
  1. Blijft een heerlijk stukje vlees
    Rating
    100%
    De varkenshaas blijft een van de mooiste stukken vlees om op tafel te toveren. Wij halen het normaal gesproken altijd bij onze lokale slager maar ik wilde hem ook wel een keer online bestellen. Bollensteak kende ik nog niet maar dat was helemaal prima. Ik ben goed geholpen door een van de slagers toen ik een vraagje had. De varkenshaas is goed koel bezorgd en hij was daarnaast ook nog super lekker. Zeker niet minder als bij mijn plaatselijke slager

    Gereviewd door

    Gepost op

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Varkenshaas
Uw waardering
Duurzaam en veilig
  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord

Keurmerken en onderscheidingen

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze iuitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle
en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten


Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk