Procureur (varkens nek)

24, 95
Aantal personen:
Op voorraad: Morgen geleverd!
  • Ideaal voor pulled pork
  • Gesneden in eigen slagerij
  • Van het prestigeuze wroetvarken
  • Doorregen met fijne vetadertjes
Beter Leven
Vers geleverd
  • IDEAL
  • Master Cart
  • After Pay
  • Visa Cart
Certificaten
Certificaten
Vleesversnijding
Varkensnek van het wroetvarken

De varkensnek wordt gesneden uit het bovenste gedeelte van de hals

De varkensnek wordt gesneden uit het bovenste gedeelte van de hals van een varken. Waar varkensnek vroeger vooral gebruikt werd voor rollade en schouderkarbonade, wordt het tegenwoordig veel gebruikt voor pulled pork. Dit stuk leent zich er uitstekend voor om langzaam te garen in de braadpan, oven of barbecue. Dit komt omdat het stuk goed doorregen is met fijne vet adertjes, waardoor het vlees niet uitdroogt en het heerlijk mals blijft.

Varkensnek van het Pietrain varken

Het Belgische Piétrain-varken is een bijzonder ras dat meer vlees ontwikkelt dan andere rassen. Daarnaast heeft het een laag vetgehalte heeft en een fijne structuur. In Nederland werken de Wroetvarken veehouders met dit fantastische ras voor meerdere stukken vlees waaronder het varkensnek. Het wroetvarken is een van de weinige varkensrassen die in Nederland een beter leven ster hebben toegekend gekregen. Dit komt omdat de boeren hoge eisen stellen aan de leefomstandigheden van de dieren. Zo krijgen de varkens 3 keer meer levensruimte dan bij de gemiddelde varkensstal. De dieren krijgen dagelijks vers drinkwater en ontvangen non GMO voer. Dat maakt onze varkensnek niet alleen een heerlijk maar ook een verantwoord stukje vlees.

Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord

  • Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
  • Ook topchefs werken graag met onze producten
  • Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
  • Wij werken met lokale boeren

Procureur (varkens nek) Herkomst

Boer
Wroetvarken veehouders
Rassen
Belgische Pietrain
Land
Nederland
Streek
Noord Holland, Overijssel en Brabant

Reviews

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Procureur (varkens nek)
Uw waardering

Duurzaam en Veilig

  • Onze slagerij is EG gecertificeerd en voldoet aan alle Europese veiligheidsnormen
  • Onze verpakkingen bieden optimale isolatie en zijn volledig recyclebaar
  • Uw bestelling wordt verwerkt door gediplomeerde slagers
  • Ons vlees bevat geen preventieve medicatie, hormonen of antibiotica
  • Wij volgen onze producten van de boer tot aan uw bord
Keurmerken en onderscheidingen
 
Zonder antibiotica of hormonen

Zonder antibiotica of hormonen

EG-gecertificeerd

EG-gecertificeerd

World Steak Challenge

World Steak Challenge

Het Wroetvarken

Het Wroetvarken

De reis van boer tot bord

1. De Boer

Wij werken met boeren die hoge eisen stellen aan de voeding en leefomstandigheden van hun beesten.

2. Uitbeenderij en Vleesverwerking

Bollensteak is onderdeel van vleesverwerkingsbedrijf van der Holst. Hier werken dagelijks onze 60 uitbeenders en slagers met de mooiste stukken vlees.

3. Portionering, controle en inpakken

Portioneren van het assortiment op Bollensteak doen wij zelf. Voordat wij het vlees verpakken wordt het in onze eigen vleesverwerkings ruimtes onderworpen aan de strengste kwaliteits eisen om de voedselveiligheid te garanderen.

4. Bollensteak.nl

Wij zetten de mooiste en bijzonderste producten voor u online in onze online slagerij.

5. Jouw bord

Nu kan het feest beginnen. Kakelverse en gezonde producten met heerlijke smaken op jouw bord. We hopen dat je ervan gaat genieten

Wat topchefs zeggen

“Bollensteak is mijn vaste leverancier en
levert altijd kwaliteit”

Chefkok Nils van Werkhoven
Dylans Noordwijk