Vegan linzencurry pie
- 2 stuks, 150 gram per stuk
- Pompoen pitten topping
- Veganistische pie
- biologische linzen
- in een indiase masala curry


Ben je vegan of krijg je een vegan vriend op bezoek dan is deze pie voor jou. Deze samenstelling is 100% veganistisch. De vulling is een pittige masala curry met linzen in een krokant bladerdeeg jasje. De topping van pompoenpitten maakt het af.
Met liefde gemaakt in Rijnsburg
De hartige taartjes van Pom-Pie zijn ideaal voor bij de borrel of als vegetarisch / veganistisch alternatief voor jou of je gasten. Alle taartjes worden nog met de hand gevuld, met oog voor de beste ingredienten door mensen met passie van hun vak. Netzoals bij andere partners hebben wij bij Bollensteak een zwak voor lokale ondernemers. Na vele hartige taartjes geproefd te hebben kwamen we tot de conclusie dat Pom Pie uit Rijnsburg er met vlag en wimpel bovenuit steekt.
Restaurant kwaliteit maar dan thuis op het bord
-
Ons vlees wint prijzen bij internationale BBQ wedstrijden
-
Ook topchefs werken graag met onze producten
-
Ons vlees bevat geen preventieve hormonen of antibiotica
-
Wij werken met lokale boeren
Vegan linzencurry pie Herkomst
Vegan linzencurry pie bereiden
- Verwarm de oven voor op 180 graden, daarna de pie's 20-25 minuten afbakken. Voor het kleine formaat 15-20 minuten.
- De pie's van Pom-Pie zijn ideaal om in te vriezen voor later gebruik wanneer u een keer geen zin heeft om te koken. De pie's kunnen dan bevroren de oven in. U bakt ze dan alleen 20 minuten langer dan hierboven beschreven en op 160 graden i.p.v. 180
Reviews