Verzending

In welk gebied bezorgt Bollensteak.nl?

Bollensteak.nl is een regio gebonden online slagerij van de Bollenstreek. Ons aflevergebied is grof gezegd alle plaatsen tussen ‘’Leiden - Katwijk aan zee’’ tot ‘’Hillegom - Nieuw Vennep’’. Wilt u uw bestelling buiten dit gebied geleverd krijgen? Dit is vaak geen probleem! Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via info@bollensteak.nl of 0252-823040 Wij bezorgen nu ook in Hoofddorp!

Wij bezorgen nu ook in Hoofddorp!

levergebied bollensteak

Mijn afleveraders bevindt zich niet in de Bollenstreek, kan ik dan een bestelling plaatsen?

Wilt u uw bestelling buiten de Bollenstreek geleverd krijgen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. U kunt contact met ons opnemen via info@bollensteak.nl of 0252-823040 Wij bezorgen nu ook in Hoofddorp!

Als ik niet thuis ben bij levering, wat gebeurt er dan?

Wat gebeurd er wanneer u niet thuis bent als 1 van onze chauffeurs bij u voor de deur staat? Wanneer u niet thuis bent, zal de chauffeur uw bestelling proberen af te leveren bij 1 van uw buren. De chauffeur zal in dit geval een kaartje bij u door de brievenbus doen met daar op het afleveradres. Wanneer het onmogelijk is om de bestelling bij buren af te leveren zal de chauffeur telefonisch contact met u opnemen om de mogelijkheden met u te bespreken.

Hoe wordt de bestelling bezorgd?

Uw bestelling wordt door ons persoonlijk gekoeld bezorgd in het door u gekozen tijdvak. Wij vinden het belangrijk dat wij controle hebben over de kwaliteit van het vlees wanneer het geleverd wordt. Daarom maken wij geen(!) gebruik van leveranciersdiensten zoals postNL etc. Wij maken gebruik van onze eigen koelwagens om uw bestelling in optimale conditie te bezorgen. U ontvangt de bestelling in een kartonnen doos, waarin uw vlees vacuüm of in slagersverpakking verpakt is. Op zaterdag leveren wij alle producten bevroren.

Op welke dagen bezorgt Bollensteak.nl?

Bollensteak.nl bezorgt op de volgende dagen:

  • Maandag t/m vrijdag - 11:00 t/m 17:00 uur en 18:00 t/m 21:00 uur
  • Zaterdag - 11:00 t/m 17:00 uur (alleen diepvries) 

Rekenen jullie bezorgkosten voor mijn bestelling?

  • Bestelling van €60,- of meer, aflevertijdvak 11:00 t/m 17:00uur = Geen verzendkosten
  • Bestelling minder dan €35,-, aflevertijdvak 11:00 t/m 17:00uur = €6,95 verzendkosten
  • Bestelling tussen €35,- en €60, aflevertijdvak 11:00 t/m 17:00uur = €5,95 verzendkosten
  • Aflevertijdvak 18:00 t/m 21:00uur = €3,50 extra

LET OP!

Bollensteak.nl is een regiogebonden online butcher. Wij bezorgen alleen het gebied tussen Hoofddorp en Leiden. Kijk voor meer info bij “veelgestelde vragen”.